Coaching per a majors de 45 anys

EN QUÈ CONSISTEIX?

Servei d'orientació professional aplicant la metodologia del coaching per aconseguir un canvi personal que ajudi als demandants d’ocupació, majors de 45 anys, a descobrir i millorar les seves competències per pensar de manera diferent a com ho fan habitualment i recuperar l’autoconfiança, per tal de millorar el seu posicionament en el procés de recerca de feina així com activar-se per aconseguir l’ objectiu que s’hagin marcat.

Captar i assessorar les empreses que tenen necessitat de contractar personal tant en l’anàlisi i definició dels llocs de treball a cobrir, la definició dels requisits tècnics i competencials, redacció dels perfils, així com l’assessorament en contractació laboral (bonificacions per a la contractació de majors de 45), sempre realitzant una sensibilització envers aquest col·lectiu vulnerable per aconseguir la seva inserció.

A QUI ES DIRIGEIX?

 • A persones majors de 45 anys.
 • A empreses amb necessitat de contractació

QUÈ FAREM?

> Amb les persones:

Sessions de coaching individualitzades a les persones del programa:

 • Definició d’objectius
 • Anàlisis realitat/ocupabilitat
 • Descobrir opcions/alternatives
 • Pla d’acció
 • Seguiments i reformulacions del procés de coaching
 • Preparació per entrevistes competencials
 • Altres

> Amb les empreses:

 • Captació d’empreses amb capacitat de contractació:
 • Assessorament a empreses en matèria de RRHH i contractació laboral.
 • Gestió de les ofertes de personal.
 • Proposta i presentació de candidatures encaixades al perfil demandat.
 • Assessorament informatiu de la subvenció del SOC.

BENEFICIS PER A LES EMPRESES

- Benefici econòmic: subvencions per a la contractació aplicades a aquest col·lectiu.

- Referències competencials de les candidatures presentades (usuaris/àries del programa de coaching)

DURADA PROGRAMA

Projecte anual (gener - desembre 2017) prorrogable. Projecte amb continuïtat.

REQUISITS D’ACCÉS

Persones majors de 45 anys residents a Sabadell amb:

Disponibilitat per realitzar un procés de coaching i sobretot actitud: voluntat, compromís i predisposició a l’aprenentatge.

Amb motivació per realitzar un procés de canvi, tenir una nova visió de com fer les coses de manera diferent a com ho estan fent, que vulguin analitzar, descobrir i construir nous camins, nous ciments.

Majoritàriament són persones amb baixa qualificació i nivell TIC (no és requisit imprescindible) i que presenten un estat anímic molt baix, ja que consideren que no poden fer res més del que ja han fet (CV’s, seminaris, xerrades) per trobar una feina, volen fer però no saben com i per aquest motiu estan inactius/ves, perduts/des i sense esperança d’aconseguir-ho. Un procés individualitzat i personalitzat d’autodescobriment els hi obre una nova realitat.

COM ACCEDIR-HI

A través de la sessió Informativa d'Orientació on s'ofereixen tots els serveis del Vapor Llonch, i les persones es poden inscriure als serveis que els interessin. Per accedir a aquesta sessió, cal sol.licitar-ho presentant-se a la recepció del Vapor Llonch amb el DNI.

TESTIMONIS DEL PROGRAMA

EMPRESES QUE COL·LABOREN EN AQUEST PROGRAMA CONTRACTANT PERSONES

Restaurant Ca’l Boig, empresa col·laboradora amb el Vapor en diferents programes i que sempre ha mostrat una especial sensibilitat envers col·lectius en risc d’exclusió, va contractar una persona de 60 anys per la cuinera l’any 2016.

 

Mite’ls empresa dedicada a la gestió de serveis culturals i esdeveniments, ha col·laborat amb el servei de borsa de treball del Vapor Llonch, incorporant a la seva plantilla 2 noves contractacions de persones del programa de coaching de majors de 45 anys.

 

Congost Servi2 SL empresa dedicada a oferir serveis de vigilància i seguretat ha col·laborat amb el servei de borsa de treball del Vapor Llonch amb diferents ofertes de feina de controladors/es accessos, contractant des de l’any 2017 a 15 persones, 11 de les quals son persones majors de 45 anys.

 

"Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Cayalunya i el Fons Social Europeu, regulat per l'Ordre EMO/258/2014"

"El FSE inverteix en el teu futur" 

"Pla de Treball desenvolupat a través del programa d'agents d'ocupació i desenvolupament local"

ImprimeixCorreu-e