Fem Ocupació per a Joves

EN QUÈ CONSISTEIX?

És un programa que té com a objectiu facilitar a les empreses la contractació de joves entre 18 i 29 anys, oferint-los una experiència professional mitjançant contracte laboral, acompanyada d’una adaptació formativa segons les necessitats de les empreses.

A QUI ES DIRIGEIX?

Els joves participants han de tenir el graduat en ESO, batxillerat o CFGM i estar a l’atur i ser residents a Sabadell.

Les empreses que hi col·laborin contractant algun dels joves participants podran beneficiar-se d’una subvenció econòmica i disposaran de personal qualificat, amb formació a mida de les seves necessitats.  + info

QUIN OBJECTIU TENIM?

Que 30 persones aconsegueixin un contracte de treball d'un mínim de 6 mesos

METODOLOGIA

  • Cerquem i informem les empreses potencials interessades en participar.
  • Col·laborarem en la identificació de vacants i analitzarem els lloc/s de treball a cobrir.
  • Proposem a l’empresa el/s candidat/s FEM que millor s’ajustin a la posició vacant. L'empresa selecciona la persona candidata.
  • Dissenyem la formació adaptada a les necessitats del lloc.
  • Proporcionem assessorament en la preparació i gestió de la subvenció.
  • Donem assistència tècnica a l'empresa durant tot el programa.

QUINA FORMACIÓ FAREM?

La formació estarà relacionada amb el lloc de treball objecte del contracte.

Dues modalitats: Online i Presencial.

BENEFICIS PER A LES EMPRESES

Rebran una subvenció del SOC de 4.245,60€ per 6 mesos de contracte a jornada completa o l’equivalent si la jornada és parcial.

DURADA PROGRAMA

Des del 7 de febrer de 2018 al 6 de maig de 2019.

La data límit de subscripció de contractes de treball serà el dia 7 de novembre de 2018.

Si estàs/da interessat/da en rebre més informació sobre aquest programa, contacta amb nosaltres (93 745 31 61 - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

NORMATIVA

Ordre EMO/256/2015, de 5 d’agost, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per a la realització del programa “Fem Ocupació per a Joves”.

Ordre TSF/212/2016, de 29 de juliol, de modificació de l’Ordre EMO/256/2015, de 5 d’agost, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per a la realització del programa “Fem Ocupació per a Joves”.

Resolució TSF/2937/2017, de 14 de desembre, per la qual s’obre la convocatòria de l’any 2017 per a la concessió de subvencions destinades a la realització de les actuacions del Programa “Fem Ocupació per a Joves” (ref. BDNS 376720).

"Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat, d’acord amb el Programa “Fem Ocupació per a Joves”, regulat per l’Ordre EMO/256/2015, modificada per l’Ordre TSF/212/2016, de 29 de juliol, la Resolució TSF/2937/2017, de 14 de desembre, , per la qual s'obre la convocatòria de l'any 2017 per a la concessió de subvencions destinades a la realització de les actuacions del Programa "Fem Ocupació per a Joves i la Resolució TSF/2936/2017, d’1 de desembre per la qual s'obre la convocatòria anticipada per al 2018 per a la concessió de subvencions destinades a la realització de les actuacions del Programa "Fem Ocupació per a Joves”.

ImprimeixCorreu-e