Fem Ocupació per a Joves

Programa FEM Ocupació per a Joves

 

EN QUÈ CONSISTEIX?

És un programa de formació i treball per a joves que combina: identificació de les necessitats de les empreses, orientació al llarg del programa, formació a mida de les necessitats detectades i subvencions per a la contractació.

A QUI ES DIRIGEIX?

A joves entre 18 – 29 anys, demandants d'ocupació no coupats/des (DONO) amb Graduat en Educació Secundària Obligatòria (GESO), Batxillerat o Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CFGM); prioritàriament amb experiència. A empreses que contractin joves del programa durant mínim 6 mesos i vulguin beneficiar-se d’un ajut econòmic de 3891,6€.

QUIN OBJECTIU TENIM?

Que 77 persones aconsegueixin un contracte de treball d'un mínim de 6 mesos.

METODOLOGIA

Cerquem i informem les empreses potencials interessades en participar. Col·laborarem en la identificació de vacants i analitzarem els lloc/s de treball a cobrir. Proposem a l’empresa el/s candidat/s FEM que millor s’ajustin a la posició vacant. L'empresa selecciona la persona candidata. Dissenyem la formació adaptada a les necessitats del lloc. Proporcionem assessorament en la preparació i gestió de la subvenció. Donem assistència tècnica a l'empresa durant tot el programa.

QUINA FORMACIÓ FAREM?

La formació estarà relacionada amb el lloc de treball objecte del contracte. Dues modalitats: Online i Presencial.

BENEFICIS PER A LES EMPRESES

Rebran una subvenció del SOC de 3.931,2€ per 6 mesos de contracte a jornada completa o l’equivalent si la jornada és parcial.

DURADA PROGRAMA

Des del 28 de novembre de 2016 fins el 28 de febrer de 2018.

TERMINI PER PRESENTAR LES SOL·LICITUDS DE SUBVENCIÓ

Des del 28 de novembre de 2016 fins el 28 d'agost de 2017.

Si estàs/da interessat/da en rebre més informació sobre aquest programa, contacta amb nosaltres Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 
"Aquest projecte està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social, d'acord amb el Programa 'Fem Ocupació per a Joves', regulat per l'Ordre EMO/256/2015"

ImprimeixCorreu-e