Fem ocupació per a joves

Programa FEM Ocupació per a Joves

[PROGRAMA PENDENT D'APROVACIÓ]

El programa FEM OCUPACIÓ PER A JOVES ofereix a les empreses 3.931,2€  de subvenció per a la contractació de joves en situació d'atur d’entre 18 i 29 anys, durant un període mínim de 6 mesos.

El primer pas d’aquest programa és detectar la necessitat de l’empresa i la descripció de la posició a cobrir. Vapor Llonch s’encarrega del reclutament i la pre-selecció de candidatures i l'empresa fa la selecció final.  

A més, es dissenya una formació complementària per millorar l’adequació de la persona a contractar al lloc de treball. Aquesta formació podrà ser presencial o semipresencial a les instal.lacions del Vapor Llonch. Es podrà fer abans o simultàniament al contracte de treball. 

Si vols més informació, contacta amb nosaltres a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

DESCARREGA'T EL PROGRAMA EN PDF

 

"Aquest projecte està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social, d'acord amb el Programa 'Fem Ocupació per a Joves', regulat per l'Ordre EMO/256/2015"

ImprimeixCorreu-e