Fem ocupació per a joves

El programa FEM OCUPACIÓ PER A JOVES ofereix a les empreses 4.245,60€ de subvenció per a la contractació de joves en situació d'atur d’entre 18 i 29 anys, durant un període mínim de 6 mesos.

El primer pas d’aquest programa és detectar la necessitat de l’empresa i la descripció de la posició a cobrir.

Treball i Empresa de l'Ajuntament de Sabadell s’encarrega del reclutament i la pre-selecció de candidatures i l'empresa fa la selecció final. A més, es dissenya una formació complementària per millorar l’adequació de la persona a contractar al lloc de treball. Aquesta formació podrà ser presencial o semipresencial a les instal.lacions del Vapor Llonch. Es podrà fer abans o simultàniament al contracte de treball.

Si vols més informació, contacta amb nosaltres a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

BENEFICIS PER A LES EMPRESES QUE CONTRACTIN

Les empreses que contractin joves provinents del programa i compleixin els requisits establerts podran beneficiar-se de:

  • Una subvenció econòmica equivalent al salari mínim interprofessional al mes, durant un màxim de 6 mesos. Quantia màxima: 4.245,60€

ALTRES BENEFICIS

  • Formació subvencionada a càrrec del programa (entre 90h i 150h) especialitzada i adaptada a les necessitats del lloc de treball
  • Pre-selecció de candidatures
  • Seguiment de la formació i la contractació durant tota l’execució del programa
  • Assessorament en la preparació i sol·licitud de la subvenció

A més a més dels incentius que puguin venir donats pel contracte que se subscrigui També rebran assistència tècnica i assessorament durant tot el procés de col·laboració.

REQUISITS DE LES EMPRESES

Complir amb la LISMI, amb les obligacions tributàries i amb la llei de política lingüística

Complir amb les obligacions i requisits que estableix la normativa que regula el contracte utilitzat

Complir amb la llei 31/1995 de prevenció de riscos laborals i amb l’obligació de respectar la igualtat de tracte i d’oportunitats i amb l’obligació de prevenir i detectar possibles casos d’assetjament sexual.

No haver acomiadat treballadors/res en els darrers tres mesos per acomiadament improcedent o nul.

Designar un tutor o tutora d’empresa que tuteli el desenvolupament del procés de treball.

Presentar la sol·licitud de les subvencions i la documentació requerida en el termini establert i segons model normalitzat

DURADA PROGRAMA

Des del 7 de febrer de 2018 al 6 de maig de 2019.

La data límit de subscripció de contractes de treball serà el dia 7 de novembre de 2018.

Si estàs/da interessat/da en rebre més informació sobre aquest programa, contacta amb nosaltres (93 745 31 61 - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

DESCARREGA'T EL DÍPTIC DEL PROGRAMA EN PDF

NORMATIVA

Ordre EMO/256/2015, de 5 d’agost, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per a la realització del programa “Fem Ocupació per a Joves”.

Ordre TSF/212/2016, de 29 de juliol, de modificació de l’Ordre EMO/256/2015, de 5 d’agost, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per a la realització del programa “Fem Ocupació per a Joves”.

Resolució TSF/2937/2017, de 14 de desembre, per la qual s’obre la convocatòria de l’any 2017 per a la concessió de subvencions destinades a la realització de les actuacions del Programa “Fem Ocupació per a Joves” (ref. BDNS 376720).

"Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat, d’acord amb el Programa “Fem Ocupació per a Joves”, regulat per l’Ordre EMO/256/2015, modificada per l’Ordre TSF/212/2016, de 29 de juliol, la Resolució TSF/2937/2017, de 14 de desembre, , per la qual s'obre la convocatòria de l'any 2017 per a la concessió de subvencions destinades a la realització de les actuacions del Programa "Fem Ocupació per a Joves i la Resolució TSF/2936/2017, d’1 de desembre per la qual s'obre la convocatòria anticipada per al 2018 per a la concessió de subvencions destinades a la realització de les actuacions del Programa "Fem Ocupació per a Joves”.

ImprimeixCorreu-e