Centre de Formació

 

 

L’oferta formativa està adreçada tant a persones en atur o en actiu com a empreses que necessitin formació per als seus treballadors/es. Bona part de les activitats es desenvolupen conjuntament amb els gremis amb presència a la ciutat, amb els quals el Vapor Llonch té signats convenis de col·laboració, per donar suport al teixit empresarial de la ciutat que requereixi mà d’obra qualificada.

El Centre de Formació Cal Molins és un punt de referència a Catalunya quant a formació no reglada. La grandària d’aquesta instal·lació la converteix en un dels equipaments més grans destinats a la formació per l’ocupació en el territori català: amb més de 3.000 m2 de superfície preveu beneficiar més de 1.800 persones l’any que necessitin formació.

 

 

Cursos

Formació al llarg de la vida

 

Adquirir nous aprenentatges, reciclar-se no només significa tenir més abonat el terreny per entrar al mercat laboral o mantenir una feina. Implica un creixement personal molt important . Així que, independentment de l'edat, sempre s'ha d'estar obert a continuar formant-se. Aquest és un tresor que mai ningú ens podrà prendre.

La formació és un element clau per tal d'assolir alts nivells d'activitat i ocupació, així com per millorar la productivitat a la feina i la competitivitat en el teixit empresarial.

El Vapor Llonch t’ofereix informació sobre les diferents opcions formatives que,  des de fa anys, ens encarreguem d'atendre les persones que sol·liciten formació oferint un ampli ventall de cursos, tallers o programes formatius que es poden cursar a les instal·lacions del Vapor Llonch i Cal Molins.

Pots consultar l'oferta que s'adapti més a la teva situació [+]