Imprimeix

Fem Ocupació per a Joves

Programa FEM Ocupació per a Joves

 

EN QUÈ CONSISTEIX?

És un programa de formació i treball per a joves que combina: identificació de les necessitats de les empreses, orientació al llarg del programa, formació a mida de les necessitats detectades i subvencions per a la contractació. 
 

A QUI ES DIRIGEIX?

  • A joves entre 18 – 29 anys, DONO’s amb GESO, Batxillerat o CFGM; prioritàriament amb experiència.

  • A empreses que contractin joves del programa durant mínim 6 mesos i vulguin beneficiar-se d’un ajut econòmic de 3891,6€.

QUIN OBJECTIU TENIM?

Aconseguir un contracte de treball al 40% dels participants atorgats. 
 

QUE FAREM?

  • Informarem a  empreses potencials interessades en participar.· Col·laborarem en la identificació de vacants i analitzarem els lloc/s de treball a cobrir.· Proposarem a l’empresa el/s candidat/s FEM que millor s’ajustin a la posició vacant.· Dissenyarem la formació especialitzada i adaptada a les necessitats del lloc.· Assessorament en la preparació i gestió de la subvenció.· Assistència tècnica durant tot el programa. 

QUINA FORMACIÓ FAREM?

La formació estarà relacionada amb el lloc de treball objecte del contracte. Dues modalitats: Online i Presencial. 

BENEFICIS PER A LES EMPRESES

Rebran una subvenció del SOC de 3.931,2€ per 6 mesos de contracte a jornada completa o l’equivalent si la jornada és parcial. 
 

DURADA PROGRAMA

Des del 28 de novembre de 2016 fins el 28 de febrer de 2018.
 

TERMINI PER PRESENTAR LES SOL·LICITUDS DE SUBVENCIÓ

Des del 28 de novembre de 2016 fins el 28 d'agost de 2017.
 

COM ACCEDIR

Si estàs interessat en rebre més informació sobre aquest programa, Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.