INSCRIPCIÓ OBERTA: Fòrum de Tecnologies i Innovació, 22 de setembre

Ja està en marxa la vuitena edició del Fòrum de Tecnologies i Innovació, que tindrà lloc el 22 de setembre de 2021, enguany de forma telemàtica. En aquesta edició el fòrum porta per títol Internet of Things (IOT) i les seves aplicacions a la indústria.

L’ objectiu de la jornada és dinamitzar les relacions entre les empreses i investigadors del territori que treballen en el àmbits relacionats amb la temàtica del fòrum. Igualment es pretén donar difusió entre el teixit industrial dels darrers avanços en tecnologies d’IOT i les seves possibles aportacions i aplicacions més innovadores en el sector industrial. Aquesta edició segueix consolidant el format de darreres edicions amb tres seccions diferenciades: Conferències, Marketplace i Brokerage. Amb l’activitat generada durant aquests actes es vol donar resposta als reptes de futur d'empreses i centres de recerca a l'hora de plantejar nous models de negoci i productius, difondre la incorporació de noves tecnologies i de sistemes de gestió més eficients i eficaços per facilitar la millora competitiva de les empreses.

MARKETPLACE

Presentacions breus tipus “Elevator pitch” de tecnologies i innovacions.Un màxim de 8 presentacions de 3 minuts per part d’empreses i investigadors, on es donaran a conèixer tecnologies o innovacions destinades a oferir solucions d´IoT aplicables a la indústria. Es pot assistir només com a oient.

Termini màxim per fer inscripció: 21 de juliol de 2021.


BROKERAGE

Reunions bilaterals entre investigadors i empreses. Els participants al Brokerage tindran una agenda d’entrevistes concertades i reunions entre empreses, i entre investigadors i empreses, amb l’objectiu d‘obtenir contactes per conèixer i compartir la recerca aplicada en els àmbits del Fòrum i fer networking.

Termini màxim per fer inscripció: 10 de setembre de 2021.


Més informació i inscripció: https://foruminnova.sabadell.cat/

Imprimeix