Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Participa al programa FEM Ocupació per a Joves!

programa FEM Ocupació per a Joves

Si ets de Sabadell,  tens entre 18 i 29 anys, estàs inscrit/a al Servei d'Ocupació de Catalunya com a demandant d'ocupació i tens el graduat en ESO, Batxillerat o Cicle Formatiu de Grau Mitjà, aquest programa t'interessa!

Aquest programa té com a objectiu facilitar a les empreses la contractació de joves entre 18 i 29 anys, oferint-los una experiència professional mitjançant contracte laboral, acompanyada d’una adaptació formativa segons les necessitats de les empreses.

Sabies que el 75% de les persones participants del FEM 2016/17 segueixen treballant?

Per explicar-te tot això hem preparat una sessió informativa per al proper 2 de maig a les 12:00h a l'edifici Vapor Llonch. Per apuntar-t'hi contacta a través del correu-e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (assumpte: FEM) o truca al telèfon 93 745  31 61 i pregunta per l’EQUIP FEM. Ens hauràs d'indicar la teva edat i el teu nivell d'estudis.

DESCARREGA'T EL PROGRAMA

Imprimeix Correu electrònic