L’Ajuntament de Sabadell col·labora amb una empresa fabricant de teixits ignífugs en la recerca de professionals per cobrir vacants

L’empresa dedicada a la fabricació de teixits ignífugs que properament obrirà a Sabadell busca professionals per cobrir les posicions de teixidor/a i tècnic/a manteniment de telers. Les persones interessades en aquestes ofertes de feina es poden inscriure a la sessió informativa prevista al Vapor Llonch el 21 de maig de 10.00 a 12.00 h adreçant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant a l’assumpte “Sessió Informativa Dabedan”.

Durant la sessió s’indicaran els treballs a realitzar per les persones seleccionades. Per accedir a les places vacants les persones candidates no han de tenir necessàriament experiència prèvia en tèxtil. L’empresa busca persones compromeses amb l’organització i es valoraran les següents competències: capacitat d’aprenentatge, empatia i el treball en equip. En definitiva, persones que estiguin disposades a aprendre un ofici. En el cas del lloc de tècnic/a de manteniments de telers es tindrà en compte també els coneixements generals de mecànica, electricitat o neumàtica.

Un cop finalitzada la sessió informativa Dabedan realitzarà entrevistes de selecció al mateix Vapor Llonch (ctra. de Barcelona, 208 bis, Sabadell) amb totes les persones inscrites i interessades en formar part d’aquesta empresa. Segons el regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro “es tracta de donar suport a les empreses que vulguin generar ocupació al nostre territori oferint els recursos que estiguin a l’abast de l’ajuntament”.

Serveis a les empreses

Aquesta acció de suport de reclutament de Dabedan s’engloba dins d’un ventall de serveis que  l’Ajuntament de Sabadell, ofereix de manera permanent a les empreses del territori per a la recerca, selecció i avaluació de personal. Per tant,  qualsevol empresa que necessiti cobrir una plaça vacant pot sol·licitar aquests recursos, independentment del sector d’activitat al que pertanyi o de la seva dimensió.

A més de la possibilitat de fer una sessió informativa en les instal·lacions del Vapor Llonch, les empreses que sol·liciten professionals per cobrir les vacants de la seva plantilla poden comptar amb el web sabadelltreball.cat. Les empreses poden publicar una oferta i rebre en poc temps, els currículums de les candidatures que s'inscriguin a les seves ofertes.

Actualment, aquesta borsa de treball compta amb més de 6.500 currículums de professionals actualitzats. El tret diferenciador d’aquesta borsa respecte altres és per una banda l'atenció tècnica personalitzada que reben les empreses i les persones candidates i per l'altra  banda el seu caràcter local. La majoria de gent inscrita és de Sabadell, el que suposa un valor afegit per a que les empreses que prioritzen la proximitat.

 

ImprimeixCorreu-e