Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

A l'agost, nova convocatòria d'Acredita't

Es preveu que a mitjan agost es publiqui al DOGC la resolució corresponent a la nova convocatòria d'acreditació de competències 2018-2019, la qual es portaria a terme en 9 instituts dependents del Departament d' Ensenyament. Es tractaria d'una oferta de 781 places dels àmbits de la Dependència i Teleassistència (341), Instal·lacions elèctriques i automàtiques (220) i Activitats físiques i esportives i Socorrisme (220). El programa va dirigit a aquelles persones que desitgin certificar oficialment els coneixements i les habilitats adquirides mitjançant experiència laboral 

nova convocatòria d'Acredita't

Les preinscripcions es farien des del web d'Acredita't entre el 13 i el 30 de setembre. És molt important que les persones conservin el seu codi de sol·licitud per fer consultes sobre l'estat de la seva inscripció. I, si es compleix el termini previst, la presentació de la documentació justificativa es faria del 4 al 9 d'octubre en els centres assignats, amb un període de 3 dies per a reclamacions. Si hi hagués places vacants, es publicarien al web i les persones interessades haurien de presentar la sol·licitud en paper o directament al centre assignat.

En breu es produirà la confirmació oficial d'aquesta informació al web d'Acredita't, on constaran també totes les dades rellevants i definitives. 

Des del Vapor Llonch es col·labora amb la Generalitat de Catalunya en la primera fase del procés del programa com a un dels punts d’informació i orientació distribuïts per tot el territori català. La Generalitat recomana a totes les persones que, abans d'iniciar el tràmit, obtinguin tota la informació i l'orientació necessàries per portar-lo a terme correctament, de manera que s’informarà dels requisits d’accés, els drets i obligacions dels candidats i les acreditacions oficials que es poden obtenir. 

Imprimeix Correu electrònic