Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Inscripció oberta a la VI Jornada de Salut Mental

La VI Jornada "LA SALUT MENTAL LA FEM ENTRE TOTS: Treballem amb Salut Mental" adreçada a pacients, familiars i professionals tindrà lloc el 10 d’octubre a la Corporació Sanitària Parc Taulí. Les inscripcions estan obertes fins el 6 d'octubre.

En commemoració del Dia Mundial de la Salut Mental, l’Ajuntament de Sabadell hi participa un any més en la VI edició de la JORNADA LA SALUT MENTAL LA FEM ENTRE TOTS: “Treballem amb Salut Mental”. L'activitat tindrà lloc el 10 d’octubre, a l’auditori Taulí Nou (Corporació Sanitària Parc Taulí). L'objectiu de la jornada és cohesionar tots els agents implicats, seguir lluitant contra l'estigma de la malaltia mental i generar un espai d'interacció.La Jornada està adreçada a pacients, familiars i professionals dels diferents àmbits d’intervenció (atenció especialitzada, atenció primària, ensenyament…).

PROGRAMA

El programa inclou presentacions, taules rodones, tallers i conferències que es poden desenvolupar de manera simultània. El programa es pot descarregar AQUÍ.

INSCRIPCIONS

El preu de la Jornada és de 15€. Per assisitir-hi, cal inscriure-s'hi abans del 6 d'octubre. La inscripció es pot fer on line: AQUÍ. (Els professionals del Taulí podran fer-ho a través de la seva intranet).

VI edició de la JORNADA LA SALUT MENTAL LA FEM ENTRE TOTS: Treballem amb Salut Mental

Imprimeix Correu electrònic