Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

INSCRIPCIÓ OBERTA: sessió informativa per treballar a Balnes Europe SL com a operaris/àries de manipulació

QUÈ S’OFEREIX?
  • 8 vacants d’operari/ària de manipulació.
  • Contracte de 6 mesos, més possibilitat de contracte indefinit.
  • Jornada completa. Les jornades són de matí de 6 h a 15 h de dilluns a divendres (15 minuts de descans més 1h per dinar), tardes de 13 h a 22 h de dilluns a divendres (15 minuts de descans més 1 h per sopar) i nits de 22 h a 6 h de diumenge a dijous (30 minuts de descans).
  • Salari 1.039,91 euros bruts mensuals més plus de nocturnitat
COM SERÀ EL PROCÉS DE SELECCIÓ?

Balnes Europe SL (Polígon Industrial Can Roqueta) farà una presentació i explicarà com treballa, quines necessitats té i realitzarà entrevistes de selecció el mateix dia a totes les persones assistents. Cal portar el currículum actualitzat.

REQUISITS DE LES PERSONES CANDIDATES
  • Experiència mínima de 6 mesos com a manipulador/a (valorable en empreses de manipulació d’aliments o packaging de productes cosmètics).
  • Disponibilitat horària completa per realitzar els tres torns. Torns rotatius.
QUAN?

Dimarts, 12 de febrer de 2019, de 10:30 a 12:30 h.

A QUI S’ADREÇA?

A persones que tinguin una experiència prèvia mínima 6 mesos com a manipulador/a i disponibilitat per treballar els tres torn rotativament (matí, tarda i nit). Molt valorable vehicle propi per accedir al lloc de treball.

LLOC

Auditori del Centre de Formació Cal Molins (carrer dels Calders, 38, 08203 Sabadell).

INSCRIPCIÓ

Activitat gratuïta. PLACES LIMITADES (90 persones).  

Si vols assistir-hi, has d’estar inscrit al web www.sabadelltreball.cat (registre persones, menú superior a la dreta) i enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb “MONOGRÀFIC BALNES EUROPE” a l’assumpte, amb el vostre currículum actualitzat i el número de DNI. En un termini màxim de 48 hores rebreu una resposta amb la confirmació per poder assistir al monogràfic. També pots trucar al 93 745 31 61 i demanar per Raquel Casado.

Imprimeix Correu electrònic