22 de novembre, segona edició de Trans*Laboral al Casal Pere Quart

Personal tècnic del servei d'Intermediació de Promoció Econòmica de Sabadell participarà el proper 22 de novembre al Casal Pere Quart en la segona Trans*Laboral, una trobada per l'ocupació i la intermediació laboral de les persones trans.

Es tracta d'un espai que vol posar fil a l'agulla a una problemàtica que afecta a una gran part del col·lectiu trans a Catalunya: l'atur i la discriminació laboral, des del diàleg i la complicitat entre persones trans, entitats, empreses i administració pública.

Amb aquest objectiu, la Trans*Laboral, impulsada per ActuaVallès i l'Ateneu Cooperatiu del Vallès i amb la complicitat de la Generalitat de Catalunya, entitats i Ajuntaments d'arreu del país, proposa un espai de treball i debat al matí amb la participació de tots els agents. I un espai d'intermediació laboral i assessorament en l'impuls de nous projectes socioeconòmics a la tarda, en el qual participa Promoció Econòmica de Sabadell i que es concreta en dues taules sectorials (Veure el programa en detall).

Si vols participar dels debats i espais de treball, la teva entitat o empresa pot oferir llocs de treball per les taules d'intermediació laboral, o vols venir a buscar feina. Inscriu-t'hi!

+INFO

 

ImprimeixCorreu-e