Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

22 de novembre, segona edició de Trans*Laboral al Casal Pere Quart

Personal tècnic del servei d'Intermediació de Promoció Econòmica de Sabadell participarà el proper 22 de novembre al Casal Pere Quart en la segona Trans*Laboral, una trobada per l'ocupació i la intermediació laboral de les persones trans.

Es tracta d'un espai que vol posar fil a l'agulla a una problemàtica que afecta a una gran part del col·lectiu trans a Catalunya: l'atur i la discriminació laboral, des del diàleg i la complicitat entre persones trans, entitats, empreses i administració pública.

Amb aquest objectiu, la Trans*Laboral, impulsada per ActuaVallès i l'Ateneu Cooperatiu del Vallès i amb la complicitat de la Generalitat de Catalunya, entitats i Ajuntaments d'arreu del país, proposa un espai de treball i debat al matí amb la participació de tots els agents. I un espai d'intermediació laboral i assessorament en l'impuls de nous projectes socioeconòmics a la tarda, en el qual participa Promoció Econòmica de Sabadell i que es concreta en dues taules sectorials .

Si vols participar dels debats i espais de treball, la teva entitat o empresa pot oferir llocs de treball per les taules d'intermediació laboral, o vols venir a buscar feina. Inscriu-t'hi!

+INFO

Imprimeix Correu electrònic