Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Reedició del programa UBICAT per atendre prop de 200 persones en recerca de feina

Es posa en marxa durant 2020 novament el Programa UBICAT del Servei d’Ocupació de Catalunya per millorar la ocupabilitat de persones en recerca de feina amb actuacions d’orientació, acompanyament a la inserció i suport ocupacional.

OBJECTIU

L’objectiu general d’UBICAT és atendre de forma personalitzada cada participant. Durant la primera edició del programa 350 persones van ser ateses i al finalitzar el projecte 76 havien comunicat que havien trobat una feina. L’any 2019, en la segona edició ,es van atendre un total de 233 usuaris i s’han registrat 127 insercions.

METODOLOGIA

El plantejament d’UBICAT és analitzar la ocupabilitat de cadascuna de les persones participants i definir el seu projecte professional, incidir en les competències de base i transversals a la vegada que es treballen aspectes motivacionals, en eines de recerca de feina, recursos per fer front a un procés de selecció o capacitació digital, entre d’altres. En paral·lel es preveuen accions amb entitats , agents i empreses del territori per a que les persones participants puguin tenir una aproximació a l’entorn productiu i teixit empresarial.

A QUI S'ADREÇA

El programa s’adreça a les persones en situació d’atur d'especial vulnerabilitat, les inactives que no tenint feina malgrat necessitant-la, l'han deixat de buscar perquè tenen poca confiança en trobar-la; i finalment, a aquelles persones treballadores que d'acord amb les condicions precàries del mercat de treball, no han resolt les seves necessitats mínimes o les perspectives laborals. Entre aquests col·lectius es prioritzaran les persones amb un baix nivell formatiu i de qualificació o poca experiència laboral, més grans de 45 anys i altres enrics de vulnerabilitat que quedin exclosos d’altres tipus de serveis especials.

INSCRIPCIÓ

Per participar en el programa UBICAT cal estar registrat a l’Oficina de Treball com a demandant d’ocupació i empadronat a Sabadell. Les persones interessades en formar part del Programa a Sabadell s’han d’adreçar a l’edifici Vapor Llonch (Crta. de Barcelona, 208 bis, Sabadell) en horari d’oficina de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

Imprimeix Correu electrònic