Imprimeix

Restaurant de menjar ràpid cerca 10 auxiliars de restauració i 10 encarregats/des de Restaurant

 

La figura d'Auxiliar de restauració serà responsable de fomentar la bona imatge de la marca i assegurar el benestar i confort del client. S’encarregarà de proporcionar una atenció personalitzada als/les usuaris/usuàries i d’una activa participació en activitats de la Comunitat.

La figura d’Encarregat/da de Restaurant es responsabilitzarà del correcte desenvolupament de l’àrea assignada, assegurant el respecte dels procediments operacionals, de qualitat, higiene i seguretat alimentària. A més, haurà de vetllar per la satisfacció de la clientela (interna i externa) i assegurar la bona gestió dels recursos humans. També s’encarregarà de valorar els objectius programats al Restaurant.

REQUISITS PER ACCEDIR

Tots dos llocs de treball requereixen  experiència de mínim 1 any feines relacionades amb l'atenció al públic. Es valorarà experiència en Hostaleria i en Gestió d’Equips.

També són necessaris coneixements bàsics d’informàtica, domini del castellà i català (també es valoraran altres idiomes) i comptar amb  vehicle propi.

S'OFEREIX

  • Jornada parcial de 20h ampliable a 40h
  • Formació inicial
  • Opcions de promoció interna 
  • Contracte  inicial de 6 mesos amb possibilitats de continuitat. 
  • Sou brut anual: entre 12000 i 15000 euros bruts. 

Per participar en el procés de selecció envia'ns un correu electrònic amb el teu nom complet, telèfon i dni a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.