MetallVallès, un projecte nascut per fomentar la formació i reclutament de perfils especialitzats en el mecanitzat

 
La necessitat de contractar perfils més especialitzats com ajustadors, electromecànics o matricers per part de les empreses del territori, sumat a la gran dificultat que tenen les empreses del sector del metall per cobrir les vacants de persones qualificades, ha permès a aquests territoris plantejar aquest projecte, que encara la seva segona edició.

MetallVallès és una iniciativa al servei de les empreses i dels professionals del metall per promoure l'ocupació i la competitivitat en aquest sector de la indústria local.

Les empreses d’aquest sector poden generar oportunitats laborals per a joves o persones de major edat  i  també per a gent que ja havia treballat al metall i que els cal un reciclatge.

El projecte està cofinançat per la Diputació de Barcelona i els ajuntaments de Sabadell, a través del servei de Promoció Econòmica | Vapor Llonch, Barberà del VallèsCastellar del Vallès i Sant Quirze del Vallès i compta també amb el suport del Centre Metal·lúrgic i el Centre Tecnològic de Catalunya-Eurecat.
 
 
 

Consulta les darreres ofertes publicades

 

ImprimeixCorreu-e