Nom d'empresa no mostrat
Serveis
Precisa
CONTROLADOR/A ACCESSOS

Lloc de treball

Codi2019040014
Ocupació
CONTROLADOR/A ACCESSOS
Tasques
Empresa que ofereix serveis de vigilància i seguretat a empreses, precisa contractar 1 controlador/a accessos.
Es per estar a la recepció d'una fàbrica realitzant el control d'accessos ubicada a Canovelles. Les funcions seran realitzar el control de les entrades i sortides de la planta. La persona haurà de portar el registre per tant haurà de tenir coneixements informàtics (word i excel). Es un lloc de amb continuïtat dins l'empresa tot i que inicialment es farà un contracte temporal a jornada complerta per comprovar adaptació i idoneïtat al lloc de feina.
PoblacióCANOVELLES (BARCELONA)
Vacants1
Certificat de discapacitatIndiferent
Detalls addicionalsREF 298 VJ

Competències

AUTOCONFIANÇA
AUTOCONTROL
COMPROMÍS AMB L'ORGANITZACIÓ

Requisits

Vehicle propiSi
Es valorarà
Imprescindible aportar vehicle propi per arribar al centre de treball. La persona ha de tenir disponibilitat total (es treballa també els caps de setmana; es respecten els dies festius setmanals corresponents). Nivell excel i word usuari. Valorable experiència, no imprescindible.

S'ofereix

Jornada laboralCompleta
Dies de la setmanaDilluns a Divendres
Horari07:30h - 13:00h i 14:00h - 17:00h
Sou900€ - 1200€. Brut Mensual
Tipus de contracteTemporal
Durada de contracte3 mesos
Altres detalls
Les condicions que l'empresa manifesta son: salari de 1050EUR per 12 pagues. Les condicions poden variar en funció dels serveis i necessitats de l'empresa i del quadrant amb l'equip, per això es demana disponibilitat total. Contracte inicial de 3 mesos tot i que manifesten que es un lloc de treball estable.