PROMOCIO ECONOMICA DE SABADELL SL
Entitat local d'ocupació
Logo empresa

Lloc de treball

Codi2019080014
Ocupació
TÈCNIC/A DE SUPORT A LA INDÚSTRIA
Tasques
Donar suport a l'elaboració del Pla d'Acció Local RELOS3 per endegar accions complementàries en el marc de l'especialització intel·ligent al territori: Vallès Industrial.
Prospecció/contactes amb les empreses del territori per vincular-les als projectes de foment de la innovació.
Donar suport a l'organització del Fòrum de Tecnologies i Innovació.
Enviament de correus electrònics i contactes (trucades, visites,...) a les empreses i/o públic objectiu del fòrum per captar-los com a participants.
Captació de projectes d'innovació per al Marketplace del Fòrum.
Tasques relacionades amb l'organització del fòrum (matchings per al brokerage, acreditacions, material lliurable assistents, dossier,...).
Contacte amb l'empresa per a la part de la conferència de l'esdeveniment.
Tasques relacionades i derivades de l'organització de les accions de sensibilització sobre indústria 4.0 amb instituts.
Suport a la planificació i organització de les visites amb empreses als centres i infraestructures tecnològiques.
Suport al seguiment i dinamització de la plataforma comunitat virtual 4.0.

(Veure més informació al document adjunt.)
   Veure enllaç
PoblacióSABADELL (BARCELONA)
Vacants1
Certificat de discapacitatIndiferent
Detalls addicionalsREF 611 MF
Descarregueu Instància  Veure enllaç

Competències

FLEXIBILITAT I GESTIÓ DEL CANVI
ORIENTACIÓ A L'ASSOLIMENT
COMPROMÍS AMB L'ORGANITZACIÓ

Requisits

Formació acadèmica
  • Títol universitari 1r cicle
Experiència
  • Insertor/a - Orientador/a Laboral - 12 mesos
Idiomes
  • Català (Nivell escrit: Alt - Nivell parlat: Alt)
Disponibilitat horària
  • Matí
  • Tarda
Vehicle propiNo
Es valorarà
REQUISITS CANDIDATS/ES: -Estudis universitaris de grau o equivalent. - Experiència laboral de mínim 1 any en tasques d'assessorament o consultoria a l'empresa. Català nivell C ES VALORARÀ: - Experiència de més 1 any en tasques similars de consultoria a l'empresa - Anglès (titulació oficial -First Certificate) - Especialització formativa addicional a la formació reglada requerida en l'àmbit de les ccss/economia

S'ofereix

Jornada laboralCompleta
Dies de la setmanaDilluns a Divendres
Horari08:00h - 14:00h
Sou2100€ - 2400€. Brut Mensual
Tipus de contracteObra/Servei
Durada de contracteSense Informació
Altres detalls
JORNADA LABORAL: Es treballaran 35 hores setmanals: Matins + 1 tarda. RETRIBUCIÓ: 2161 euros bruts mensuals per 14 pagues. CATEGORIA: Tècnic/a A2 ALTRES: Nivell C de Catala EXPERIÈNCIA: Experiència laboral de més d'1 any en tasques similars de consultoria a l'empresa. IMPORTANT: Per a participar en aquest procés de selecció és imprescindible presentar una instància i la documentació que acrediti els requisits i els elements valorables. Per acreditar l'experiència laboral en tasques relacionades amb el lloc de treball és vàlid qualsevol de les següents: 1- Certificat de vida laboral més el Contracte de treball (on consti la categoria i el lloc de treball) 2- Certificat expedit per l'empresa on consti el període treballat i les funcions portades a terme. * No acredita l'experiència en tasques relacionades amb el lloc de treball ofertat, només el certificat de vida laboral o només els contractes de treball. Termini de presentació d'instàncies: 13/09/2019. Horari de registre de la documentació: de dilluns a divendres de 9,00h a 14,00h. La llista provisional de persones admeses i excloses es publicarà el 17/09/2019 a partir de les 15h. Tota la informació es publicarà a efectes informatius de les persones candidates al Tauló d'anuncis del Vapor Llonch i/o la web www.vaporllonch.cat (apartat processos de selecció). PELS CANDIDATS QUE QUEDIN EN BORSA: Amb la finalitat d'evitar la infracció de l'ordenament jurídic aplicable en matèria de contractació temporal i atès que es tracta de contractacions o nomenaments temporals, no s'efectuarà la crida del candidat en borsa, i es saltaria al següent candidat, si amb la nova contractació se superessin els períodes màxims d'acumulació de contractes laborals temporals previstos a la legislació vigent, excepte que la modalitat de contractació que s'ofereixi siguin una modalitat de contracte que no generi concatenació de contractes.