ADECCO TT SA EMPRESA TRABAJO TEMP
Empresa treball temporal

Lloc de treball

Codi2019080021
Ocupació
Mosso/a magatzem. Per Amazon
Tasques
¿T'agradaria treballar en el nou centre de feina que Amazon obrirà a Barberà del Vallès? ¿Vols tenir experiència en la principal empresa del E-COMMERCE a Espanya que et permeti ser més polivalent i ser un perfil molt demandat per a la resta d'empreses?
Si vols tenir més informació sobre com participar en el procés de selecció, continua llegint i descobreix tots el detalls.
Treballaràs en un ambient molt dinàmic on el més importat és el treball en equip, ¡el bon ambient està assegurat!

¿Vols sentir que les teves opinions importen i que els teus caps d'equip t'escolten?

AQUEST ÉS EL TEU LLOC

Aquí tindràs l'oportunitat de millorar l'empresa a través de les teves idees, que no només seran valorades, sinó també reconegudes. A més, es preocuparan per tu, intentaran que dia a dia puguis assolir nous coneixements i vetllaran per a la teva seguretat en el lloc de feina.

Requisits:
L'únic requisit es necessari tenir disponibilitat horària per a treballar de dilluns a diumenge, sempre respectant els descansos marcats..

Si tens experiència en logística o sector Retail, molt millor, però si no es així, no et preocupis, valorarem la teva candidatura igualment.

No et preocupis si no tens experiència, ja que per a Amazon el més important és la motivació per la feina i el creixement de les persones. Per aquest motiu, sempre tindràs a algú a prop que et podrà ajudar en la teva formació en el teu lloc de feina i en tot el que necessitis per a que puguis triomfar en el teu dia a dia.

Responsabilitats:
Les tasques que por portaràs a terme son molt variades, com a la gestió de comandes rebudes, classificació i preparació de paquets a enviar, sempre sota uns alts estàndards de qualitat. Es tracta de tasques senzilles que dominaràs en molt poc temps.
Si creus que tot això és el que estàs buscant en un lloc de feina, no ho dubtis i apuntat aquí ¡Aviat ens estarem coneixent!   Veure enllaç
PoblacióBARBERÀ DEL VALLÈS (BARCELONA)
Vacants1
Certificat de discapacitatIndiferent
Detalls addicionalsPer participar al procés de selecció és IMPRESCINDIBLE inscriure's a l'oferta de treball del portal d'Adecco. Trobareu l'enllaç a "Enllaç detalls addicionals" i a "Enllaç descripció del lloc de treball".  Veure enllaç

Requisits

Formació acadèmica
  • Sense informació
Vehicle propiNo

S'ofereix

Jornada laboralCompleta
Dies de la setmanaDilluns a Diumenges
Horari06:00h - 14:00h
Sou0€ - 12€. Brut Hora
Tipus de contracteEventual
Durada de contracte1 mes
Altres detalls
Horaris rotatius de matí, tarda i nit de 6h-14h,14h-22h, 22h-6h Contractes temporals amb possibilitats de continuïtat Salari 10,88 brut hora, plusos de nocturnitat a part.