Nom d'empresa no mostrat
LaiTel32 es una empresa dedicada a la comercialización de aparatos de telecomunicaciones e informática. Distribuidor autorizado de Vodafone.
Precisa
VENEDOR/A DE BOTIGA TELEFONIA(MÉS DE 30 ANYS)

Lloc de treball

Codi2019090019
Ocupació
Venedor/a de botiga telefonia(més de 30 anys)
Tasques
Les funcions principals de la persona seleccionada consistiran a detectar les necessitats dels clients per a poder assessorar i vendre correctament solucions globals per als productes de la marca. Paral·lelament s'encarregarà de l'ordre i bona imatge de la botiga, gestions del servei postvenda i tramitacions, així com control d'estoc, inventaris, quadre de caixes, i d'altres, relacionats amb el bon funcionament el punt de venda.
PoblacióSABADELL (BARCELONA)
Vacants1
Certificat de discapacitatIndiferent
Detalls addicionalsRef.646 LP Per tractar-se d'un programa de foment de l'ocupació (30 Plus), les persones candidates han de tenir 30 o més anys, preferentment entre 30 i 45 anys, estar inscrites com a demandants d'ocupació en situació d'atur a l'oficina de treball i disposades a compatibilitzar una formació durant el contracte de treball.  Veure enllaç

Requisits

Formació acadèmica
  • CFGS / FPII / Mestria industrial
Experiència
  • Dependent/a de Comerç General - 12 mesos
Disponibilitat horària
  • Indiferent
Vehicle propiNo
Es valorarà
Nivell mig alt amb coneixements de les noves tecnologies i haver treballat en sector telefonia. Actitud proactiva, persones amb perfil comercial, acostumades a treballar per objectius.

S'ofereix

Jornada laboralCompleta
Dies de la setmanaDilluns a Dissabtes
Horari10:00h - 14:00h i 16:00h - 20:00h
Sou1200€ - 1200€. Brut Mensual
Tipus de contracteTemporal
Durada de contracte6 mesos
Altres detalls
Disponibilitat horaria per a realitzar torns partits. Contracte jornada complerta. vacant estable 6+6+Indefinit. Salari 1213+variable+incentius