Nom d'empresa no mostrat
RESTAURANT
Precisa
CAMBRER/A

Lloc de treball

Codi2019110103
Ocupació
CAMBRER/A
Tasques
Restaurant situat al centre de Sabadell, en un local íntim i acollidor on la carta respon a les exigències d'una cuina tradicional i de mercat ben entesa precisa seleccionar un cambrer/a per formar part de l'equip de forma estable.
Realitzarà les funcions pròpies d'un cambrer/a atenent als clients (10 taules) i es precisa una persona amb una vocació d'atenció al client i vocació de servei elevades ja que es la màxima prioritat per aquest restaurant familiar de fa més de 20 anys de tradició a la ciutat.
CategoriaAjudant/a
PoblacióSABADELL (BARCELONA)
Vacants1
Certificat de discapacitatIndiferent
Detalls addicionalsREF 840 VJ

Competències

COMPROMÍS AMB L'ORGANITZACIÓ
ORIENTACIÓ AL CLIENT
TREBALL EN EQUIP I COOPERACIÓ
COMUNICACIÓ

Requisits

Experiència
  • Cambrer/a - 12 mesos
Vehicle propiNo
Es valorarà
Es valorarà experiència en el sector de l'hostaleria, no obstant es valorarà les competències d'atenció al client, vocació de servei i tracte proper, familiar i exquisit.

S'ofereix

Jornada laboralCompleta
Dies de la setmanaDimarts a Dissabtes
Horari11:30h - 16:30h
Sou900€ - 900€. Net Mensual
Tipus de contracteIndefinit
Durada de contracteIndefinit
Altres detalls
Es treballa de dimarts a dissabte d'11:30 a 16:30 i els divendres i dissabtes també de 19:30h fins el tancament. Seran 35h de contracte inicialment i 900EUR nets. Hi ha possibilitats d'ampliar en un futur a 40h i serien 1200 nets. Es un contracte estable, tot i que inicialment realitzen contracte temporal per avaluar l'encaix de la persona contractada.