Orienta +30

PROGRAMA INTEGRAL PER A PERSONES MAJORS DE 30 ANYS

EN SITUACIÓ DE DESOCUPACIÓ DE LLARGA DURADA

 

EN QUÈ CONSISTEIX?

L'objectiu del programa és, a través d'un procés personalitzat d'acompanyament i suport, explorar quins són els interessos i motivacions de les persones participants, orientar les seves trajectòries educatives/formatives i de futur professional i executar el seu propi projecte vital i professional amb una oferta de serveis flexible i adaptada a les seves necessitats, per tal d'inserir-se en el món laboral o bé retornar al sistema educatiu. 

A QUI ES DIRIGEIX?

  • Persones treballadores en situació de desocupació de llarga durada (12 mesos durant els 18 mesos anteriors a la data d’inici de l’atenció)
  • Inscrites al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya abans de la incorporació al Programa.
  • Edat entre els 30 i 54 anys.

QUIN OBJECTIU TENIM?

Treballem per a la inserció socio laboral de les persones participants, a través de les accions de recerca de feina, de formació, acompanyament, i de la prospecció d’empreses susceptibles de tenir necessitats de personal.

QUÈ FAREM?

El programa disposarà d’un catàleg d’intervencions, basades en el desplegament de competències personals i tècniques orientades a la cerca de feina i a l’acompanyament. Cada persona participant assistirà a aquelles intervencions d’interès en funció del seu perfil tenint en compte les fases que indica el programa:
  • Primera: Acollida, orientació i disseny del full de ruta de l’itinerari personal.
  • Segona: Execució del full de ruta personal.
  • Tercera: Inserció laboral i/o retorn al sistema educatiu.
 
Les accions es duran a terme principalment a la Biblioteca del Nord (barri de la Planada del Pintor).

QUINA FORMACIÓ FAREM?

A partir de l’anàlisi del perfil de les persones usuàries, es proposen les accions més adequades per dotar a les persones dels recursos, coneixements tècnics i competències bàsiques per facilitar la seva inserció.

BENEFICIS PER A LES EMPRESES

Persones amb una formació a mida, adaptada a les necessitats del mercat laboral, amb una selecció acurada de les persones que reuneixen els requisits de competències tècniques i personals per desenvolupar el lloc de treball amb èxit.

DURADA DEL PROGRAMA 

Fins al 30 de març del 2018.

CONTACTA

  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • 93 745 31 61

DESCARREGA'T EL DOCUMENT TÈCNIC DEL PROGRAMA

> ACCÉS AL BLOG

 

"Aquest projecte està subvencionat pel departament de Treball, Afers Socials i Famílies i el Fons Social Europeu, d'acord amb els Programes Integrals que promou el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, regular per l'Ordre TSF/318/2016"

"El FSE inverteix en el teu futur"

ImprimeixCorreu-e