Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Activa Vallès +55. Treball, talent i tecnologia

EN QUÈ CONSISTEIX

Activa Vallès +55 s’emmarca en el programa TTT (Treball, Talent i Tecnologia) promogut per la Diputació de Barcelona i té com a objectiu, d’una banda, facilitar i impulsar el creixement, desenvolupament i transformació tecnològica de les empreses del territori i, de l'altra, promoure una ocupació de qualitat i millorar competencialment el talent de persones treballadores.

ÀMBIT TERRITORIAL

  • Sabadell
  • Badia del Vallès
  • Castellar del Vallès
  • Cerdanyola del Vallès

A QUI ES DIRIGEIX?

  • Empreses i associacions empresarials relacionades amb la cadena de valor de la Silver Economy que ofereixen productes i serveis per millorar la qualitat de vida de les persones majors de 55 anys.
  • A persones en recerca de feina i persones en actiu (treballant i que busquin una millora laboral) interessades en empreses de la cadena de valor Silver Economy.

QUINS SÓN ELS OBJECTIUS?

  • Promoure el TREBALL digne.
  • La millora competencial del TALENT local.
  • El creixement econòmic sostenible a través de la TECNOLOGIA.

QUÈ FAREM?

Realitzarem 4 línees d’actuació:

Línia 1. Anàlisi i diagnòstic: identificar i analitzar les necessitats de les persones i empreses per definir accions concretes adaptades a la realitat de cada territori. 

Línia 2. Relacions, col·laboracions i aliances per desenvolupar el pla: fer partícip tot el teixit socioeconòmic en les accions a realitzar, creant una estratègia coordinada i cohesionada, amb l’objectiu de fomentar la col·laboració entre els diferents serveis públics, empreses, associacions, universitats, centres de recerca, centres formació, entitats socials...

Línia 3. Desenvolupament competencial de les persones: realitzar itineraris de millora de l’ocupabilitat actual i potencial de les persones, de forma preventiva i proactiva, amb el propòsit de disminuir la bretxa tecnològica, millorar l’ocupabilitat, facilitar la inserció laboral en llocs de treball de qualitat.

Línia 4. Impuls de la capacitat productiva i transformació del teixit empresarial: acompanyar a les empreses a (re)definir nous models de negoci sostenibles, inclusius i més competitius per minimitzar l’impacte de la crisi ocasionada per la COVID-19 i acompanyar les empreses en el procés de digitalització i transformació tecnològica.

DURADA DEL PROGRAMA

De gener del 2021 a desembre del 2022.

COM PARTICIPAR-HI

Actualment ens trobem a la fase d’anàlisis i diagnòstic del territori, entrevistant empreses relacionades amb els serveis i productes adreçats a les persones majors de 55 anys per a millorar la seva qualitat de vida. L’objectiu es aprofundir en el coneixement de la cadena de valor i identificar les principals tendències i necessitats de les empreses del territori per definir els reptes i accions concretes del projecte.

Un cop definides les actuacions que portarem a terme, les publicarem i farem la màxima difusió per tal de donar la informació de com inscriure’s a les diferents accions.

Si hi estàs interessat/da (tant si ets empresa com persona física), envia’ns un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant el teu interès i et donarem resposta.

EMPRESES COL·LABORADORES

Volem agrair especialment la col·laboració de les següents empreses i associacions empresarials que ens estan ajudant a identificar les principals tendències i necessitats del teixit empresarial relacionat amb  la cadena de valor de la Silver Economy, amb l’objectiu de poder obtenir reptes i així dissenyar accions concretes a desenvolupar aquest projecte.

 

+INFO


ImprimeixCorreu-e