Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Autocandidatura

L’autocandidatura o candidatura espontània és un procediment per mitjà del qual intentem accedir a un lloc de treball en una empresa  concreta sense que hi hagi hagut prèviament una convocatòria d'oferta de  ocupació per part d'aquesta.  Es tracta, així, d'utilitzar les eines de  recerca (el currículum, la carta de presentació...) d'una forma  diferent, ja que en aquest cas oferim els nostres serveis a una empresa per  iniciativa pròpia. 

Amb la presentació de la nostra autocandidatura el que fem és posar en  coneixement de determinades empreses el nostre interès i disponibilitat per  passar a formar part del seu equip de treball i facilitar la informació  que creem beneficiosa per aconseguir, preferentment, ser rebuts en una  entrevista, o bé ser inclosos a la base de dades de candidats.

L’autocandidatura està especialment indicada en els casos en què  volem exercir un lloc de treball concret o estem especialment interessats a treballar per a determinada organització.

És probable que en el moment en què la nostra candidatura arribi a l’empresa destinatària no hi hagi cap lloc vacant, però sí que és  possible que n’hi hagi en un futur pròxim. Així, en certa manera, amb la presentació de l’autocandidatura el que fem és anticipar-nos a les  necessitats de personal de l'empresa i també, en certa mesura, triar  nosaltres l'ocupació que volem exercir i per a qui desitgem  treballar.

Hem de tenir en compte que muntar un procés de selecció de personal  implica la posada en marxa de diverses actuacions que requeriran l'ocupació  de temps i diners, com ara publicar un anunci en premsa, rebre  candidatures, fer una preselecció, entrevistar els aspirants, realitzar  proves... 

En aquesta INFOGRAFIA trobaràs consells per fer amb èxit una autocandidatura

autocandidatura

[+] Més informació

ImprimeixCorreu-e