Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

 

Directori d'empreses

Un directori d’empreses és una guia que conté informació de contacte d’empreses i serveis professionals categoritzats per sectors, activitat i localització.

Els directoris d’empreses ajuden tant les empreses com a les persones usuàries. En el cas de les empreses perquè els faciliten la publicitat del seu negoci; en el segon cas  perquè, de manera ràpida i senzilla, poden trobar tot el que busquen.

Com utilitzar un directori d’empreses per fer autocandidatures?

És molt senzill:

  • Entreu a un directori d’empreses (més avall et proporcionem alguns exemples).
  • Seleccioneu la província i/o localitat que voleu buscar.
  • Seleccioneu el tipus d’activitat que necessiteu.
  • Si hi ha l’opció de seleccionar una subcategoria, feu-la servir per afinar la cerca.
  • Cliqueu el botó de “buscar” i veureu una llista amb totes les dades de contacte d’empreses que corresponen als paràmetres de la vostra cerca.

En aquest enllaç hi trobareu alguns dels directoris d’empreses més coneguts.

El Vapor Llonch també disposa d'un directori d'empreses de Sabadell. El podràs veure aquí

El Vapor Llonch també diposa d'un mapa d'empreses en gestió de recursos energètics de Sabadell i el seu entorn. El podràs veure clicant en la imatge del menú lateral dret. Allà trobaràs informació bàsica de cadascuna de les empreses registrades en aquest mapa.

ImprimeixCorreu-e