Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

QUÈ ÉS?

QUÈ ÉS?

El distintiu “EMPRESA PRO”  l’atorga l’Ajuntament de Sabadell  anualment a  les empreses amb compromís social  col·laboradores amb Promoció Econòmica de Sabadell S.L (Vapor Llonch) en millora de la formació i l’ocupabilitat de persones.  Aquest reconeixement integra diferents certificats: “EMPRESA PRO FORMADORA” I “EMPRESA PRO INCLUSIVA”.

QUI POT OPTAR I COM?

En el cas del distintiu empresa  “EMPRESA FORMADORA”, permet reconèixer  totes les empreses que han col·laborat amb l’Ajuntament en la formació pràctica de persones que han triat formar-se per estar preparades davant de les transformacions del mercat de treball.  L'atorgació del distintiu és directa. 

Pel que fa al distintiu “EMPRESA INCLUSIVA”, ho podrà sol·licitar  l'empresa que hagi col·laborat amb el Servei de Borsa de Treball de Promoció Econòmica de Sabadell S.L contractant persones pertanyents a col·lectius vulnerables en el termini establert. Veure bases. 

AVANTATGES

Les avantatges de ser una  EMPRESA PRO són una imatge de marca millorada i una major capacitat per a innovar i adaptar-se als canvis del mercat. A més  de ser una empresa més justa i equitativa, pot alhora ajudar a prevenir la discriminació, i probablement també contribueix a crear un ambient saludable i positiu, que promou la motivació, la productivitat i la satisfacció general de les persones treballadores.

 

Imprimeix Correu electrònic