Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Descobreix el programa Acredita’t

Saps com obtenir una certificació oficial que acrediti la teva experiència professional o formació no oficial? Al Vapor Llonch t'oferim un servei d’assessorament especialitzat i personalitzat. Informa-te'n.

Moltes persones han adquirit competències professionals  en el lloc de treball o amb formació no oficial, amb la qual cosa tenen les competències, però no l'acreditació oficial. Per mitjà del projecte Acredita’t aquestes persones poden obtenir la certificació oficial. L'Ajuntament de Sabadell ofereix un servei d'informació de l'Acredita't. 

NOVA CONVOCATÒRIA

Actualment la convocatòria és oberta, permanent i gratuïta. 

QUÈ ÉS PROJECTE ACREDITA’T?

Procediment que permet reconèixer les competències laborals adquirides per mitja de la experiència laboral o de vies no formals de formació. Una vegada reconegudes aquestes competències, es pot completar si cal, amb altra formació necessària per habilitar-vos a nivell professional.

PER QUE SERVEIX?

Aquest procediment permet a les persones accedir a :

  • un certificat de professionalitat (CP I, II, III).
  • un títol de formació professional (CFG Mig –CFG Superior).
  • o totes dues coses.

BENEFICIS DEL ACREDITA’T?

Podràs certificar oficialment les competències professionals adquirides en el treball mitjançant l’experiència laboral o altres processos no formals d’aprenentatge. Aquesta acreditació habilita a nivell professional per poder treballar i/o possibilita la continuació de la formació, amb la convalidació de la part acreditada.

PER QUÈ ÉS IMPORTANT?

Per aconseguir una habilitació que pot ser necessària per exercir determinades ocupacions i/ o per continuar amb estudis de formació professional.

QUÈ S’HA DE FER?

S'hi pot presentar tothom qui vulgui obtenir una acreditació oficial, sempre que disposi dels requisits d'experiència professional en algun dels sectors que es convoquen. La convocatòria és oberta, permanent i gratuïta. 

Per participar-hi cal emplenar telemàticament la sol·licitud de preinscripció i adjuntar a la mateixa sol·licitud la documentació justificativa dels requisits de participació. Les persones admeses hauran de presentar els documents originals quan el centre ho requereixi.

 

 

TORNAR

 

Imprimeix Correu electrònic