Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Vols treballar al Parc Taulí? Apunta't a les noves ofertes de treball i participa a la sessió informativa del 28 de maig

El Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí precisa incorporar 8 gerocultors/es, 7 ajudants/es de cuina i 35 persones de serveis generals: neteja, rober i residus. Si vols optar a alguna d'aquestes places apunta't a les ofertes publicades a sabadelltreball.cat i participa a la sessió informativa telemàtica del 28 de maig.

A QUI S’ADREÇA

A persones que cerquin feina d’alguna d’aquestes ocupacions que ofereix el Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí, consorci públic creat per millorar la prestació dels serveis d'assistència sanitària de cobertura pública a la població de Sabadell i voltants,el  i reuneixin aquests requisits:

  • Gerocultors/es: CFGM atenció a persones en situació de dependència, Certificat de Professionalitat sociosanitari o equivalent (ACREDITA’T)
  • Ajudants/es de cuina: CFGM d’Hoteleria i Turisme o ESO i experiència mínima 1 anys
  • Serveis Generals: Educació primària, ESO i experiència.

* En tots els casos serà imprescindible tenir coneixements de suficiència de català (oral i escrit)

QUAN

28 de maig de 2021. Sessió de 12 a 13 hores.

LLOC

La sessió serà virtual a través de l’eina Zoom. Les persones interessades caldrà que s’inscriguin primer com a usuaris de Sabadell Treball i després a les ofertes. Si reuneixen els requisits, rebran un enllaç per connectar-se a la sessió.

INSCRIPCIÓ

A través de les ofertes:

Data límit Inscripció: 26 de maig de 2021

Imprimeix Correu electrònic