Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Vols treballar d'assessor/a a Leroy Merlin? Apunta't a la sessió monogràfica!

LEROY MERLIN, multinacional francesa especialitzada en bricolatge, construcció, decoració i jardineria, busca 14 professionals per a formar part dels seus centres de Sabadell, Barberà, Sant Cugat, Lliçà de Munt i Manresa.

La sessió monogràfica es farà en format virtual a través de la plataforma Zoom.

A QUI S’ADREÇA

A persones que cerquen feina en l’àmbit de la decoració, la fusta, sanitaris, materials, ferreteria, pintura, ceràmica, electricitat, eines i jardí. Les persones assistents tindran l’ocasió d’entrevistar-se amb un tècnic/a de RRHH de Leroy Merlin.

VACANTS

  • Assessors/es projecte: assessorament i acompanyament al client en un projecte de construcció, decoració, jardineria, etc amb o sense instal·lació.
  • Assessors/es especialistes: assessorament i atenció al client durant el procés de venda de les diferents seccions (fusta, jardineria, sanitaris, etc.).

SESSIÓ MONOGRÀFICA

  • On: la sessió serà ON-LINE i es podrà accedir a través de l’enllaç que els candidats/es que reuneixin els requisits rebran al seu correu electrònic per part de l’organització.
  • Quan: dimarts 1de juny de 2021,  de 10 a 12:30 h (2 hores i mitja).

INSCRIPCIÓ

Per assistir-hi, primer cal registrar-se al web i després inscriure’s a les ofertes:

Data límit d’inscripció: 27 de maig de 2021

L'activitat és gratuïta.

Imprimeix Correu electrònic