Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Sabadell col·labora amb Moventis per formar conductors i conductores d’autobús, amb posterior compromís de contractació del 40 % de l’alumnat

Les persones interessades en aquesta activitat s’han d’inscriure a les oferta de treball publicada a sabadelltreball.cat.

L’Ajuntament de Sabadell ha arribat a un acord de col·laboració amb Moventis per formar  professionals del transport a la ciutat. L’objectiu del curs, que compta amb la subvenció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya per a l’habilitació de nous professionals, és oferir la formació requerida per a la presentació a les proves per a l’obtenció del carnet de conduir D i per als exàmens del CAP inicial -viatgers. Després d’obtingudes les habilitacions, Moventis ofereix al 40% de l’alumnat la possibilitat d’incorporar-se al grup d’empreses de la companyia amb un contracte indefinit.

Aquesta formació, que s’impartirà a càrrec d’APTIBUS, centre formatiu de Serveis Professionals per la Conducció i col·laborador de Moventis, es durà a terme a les instal·lacions municipals, amb  290 hores de duració. Està prevista per a grups de 15 persones i s’iniciarà durant la segona quinzena de juliol. El curs serà presencial de dilluns a divendres en horari de  09h a 15h. Els requisits imprescindibles per poder optar al curs és ser major de 24 anys, tenir certificat ESO o equivalent,  carnet de conduir B i la inscripció al SOC com a demandant d’ocupació no ocupat (DONO) o alternativament  com a demandant de millora d’ocupació.

Les persones interessades en aquesta activitat s’han d’inscriure a les oferta de treball publicada al web municipal sabadelltreball.cat per optar al curs. Les persones que encaixin amb el perfil sol·licitat i reuneixin el requisits seran convocades a la sessió informativa telemàtica prevista el dia 29 de juny. Des de l’Ajuntament es col·labora amb Moventis en tot el procés de selecció de l’alumnat, seguiment de la formació i en la cessió de l’espai per poder dir a terme l’activitat.

La signatura de l’acord s’ha celebrat aquesta setmana de la mà de la tinenta d’alcaldessa de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu de l’Ajuntament de Sabadell, Montse González, VP Corporatiu, Comunicació Interna i Institucional de Moventia, Sílvia Martí i el responsable de l’Àrea de Serveis a l’Empresa del SOC,  Àlex Llovet a l’edifici del Vapor Llonch, seu de Promoció Econòmica de Sabadell.  En paraules de Montse González “desitgem que aquesta col·laboració público privada sigui l’inici d’un camí que permeti formar més i millors professionals i, a la vegada, donar una oportunitat laboral a persones que estan en situació d’atur i en recerca de feina”.

Moventis  

Moventis desenvolupa la seva activitat en quatre àmbits del transport terrestre: regular, discrecional, bicicleta pública i serveis turístic. Moventis forma part de Moventia,  que compta amb una plantilla de 4.000 treballadors. El grup està altament compromès, amb les persones, la societat, el medi ambient i la qualitat dels serveis i transporta 116 milions de passatgers, compta amb una flota de 1.750 autobusos i autocars, i 27.000 bicicletes amb 2.000 estacions.

Imprimeix Correu electrònic