Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

 

MediaMarkt busca 60 professionals per a la nova botiga de Sabadell

Promoció Econòmica de Sabadell i MediaMarkt, la companyia líder en distribució d'electrònica de consum i tecnologia, col·laboraran en un procés de selecció per cobrir 60 places per treballar en la nova botiga que obrirà el proper novembre al centre Comercial Via Sabadell. 

La companyia incorporarà professionals amb un perfil dinàmic, experiència en els llocs de treball, capacitat de treball en equip, iniciativa i una excel·lent habilitat per a l'atenció al client. 

A QUI S’ADREÇA

El procés de selecció està adreçat a diferents professionals de la venda al públic, caixa, magatzem i serveis, entre d'altres.

PROCÉS DE SELECCIÓ

Les entrevistes de les persones preseleccionades es realitzaran al Vapor Llonch els dies 30 i 31 d’agost en horari de matí i 1 i 2 de setembre en horari de matí i tarda.

INSCRIPCIÓ

Totes les persones interessades poden accedir a l'oferta a través d'aquest ENLLAÇ

MÉS INFORMACIÓ

 

 

ImprimeixCorreu-e