Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

 

S'obre una BORSA DE TREBALL temporal de docents experts/es de 55 especialitats formatives

La formació professional ocupacional compta amb una oferta àmplia i variada que inclou diferents famílies professionals com administració i gestió, comerç i màrqueting, electricitat i electrònica, hostaleria i turisme, informàtica i comunicacions, sanitat, prevenció de riscos laborals, entre d'altres.

Les contractacions són de caràcter temporal i la borsa tindrà una vigència màxima de 2 anys des de la seva aprovació.

SOL·LICITUD

El termini de presentació d'instàncies i documentació justificativa és fins al 16/12/2021. En cas de presentar-se a més d’una especialitat formativa, caldrà presentar una instància/sol·licitud per a cadascuna de les especialitats formatives a les qual es vulgui accedir. Trobareu més informació sobre el calendari i altres aspectes referents a cada procés al document enllaçat a cada especialitat. 

Us informem que, donada la situació de pandèmia, la presentació d’instàncies i de documentació referent als processos de selecció es podrà fer per una de les dues vies:

  • Presentació de manera presencial amb cità prèvia a l’edifici Vapor Llonch (tel. 93 745 31 61)
  • Presentació virtual al registre de l’Ajuntament de Sabadell (requereix certificat electrònic o IDCAT MÒBIL). Cal registrar instància genèrica Promoció Econòmica especificant el codi i la descripció del procés de selecció, afegir el text Promoció Econòmica de Sabadell S.L i adjuntar la documentació requerida Instància genèrica Promoció Econòmica

Els documents o fitxers admesos per als tràmits en línia són:

  • Mida màxima del document: 20 Mb
  • Mida màxima total (entre tots els documents): 100 Mb
  • Nombre màxim de documents: 25
  • Extensions de document permeses: doc, docx, PDF, txt, gif, jpg, jpeg, odf, odt, ods, xls, xlsx, bmp, zip, rar

REQUISITS

Podreu trobar els programes formatius i els requisits dels formadors en el cercador del SOC.

CONVOCATÒRIA

Trobareu les bases, l'annex i les especialitats a la pàgina de Processos de selecció, en l'apartat 'Convocatòries any 2021'. 

MÉS INFORMACIÓ

Podeu posar-vos en contacte amb Promoció Econòmica de Sabadell al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., presencialment a l'Edifici Vapor Llonch (ctra. de Barcelona, 208 bis) o al telèfon 93 745 31 61. 

ImprimeixCorreu-e