Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

S'obre una BORSA DE TREBALL temporal de docents experts/es de 55 especialitats formatives

La formació professional ocupacional compta amb una oferta àmplia i variada que inclou diferents famílies professionals com administració i gestió, comerç i màrqueting, electricitat i electrònica, hostaleria i turisme, informàtica i comunicacions, sanitat, prevenció de riscos laborals, entre d'altres.

Les contractacions són de caràcter temporal i la borsa tindrà una vigència màxima de 2 anys des de la seva aprovació.

SOL·LICITUD

El termini de presentació d'instàncies i documentació justificativa és fins al 9/12/2021. En cas de presentar-se a més d’una especialitat formativa, caldrà presentar una instància/sol·licitud per a cadascuna de les especialitats formatives a les qual es vulgui accedir. Trobareu més informació sobre el calendari i altres aspectes referents a cada procés al document enllaçat a cada especialitat.  

REQUISITS

Podreu trobar els programes formatius i els requisits dels formadors en el cercador del SOC.

CONVOCATÒRIA

Trobareu les bases, l'annex i les especialitats a la pàgina de Processos de selecció, en l'apartat 'Convocatòries any 2021'. 

MÉS INFORMACIÓ

Podeu posar-vos en contacte amb Promoció Econòmica de Sabadell al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., presencialment a l'Edifici Vapor Llonch (ctra. de Barcelona, 208 bis) o al telèfon 93 745 31 61. 

ImprimeixCorreu-e