Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Si ets professional, fes-ho oficial! Descobreix el programa Acredita't

Saps com obtenir una certificació oficial que acrediti la teva experiència professional o formació no oficial? Al Vapor Llonch t'oferim un servei d’assessorament especialitzat i personalitzat. Informa- te'n.

Moltes persones han adquirit competències professionals en el lloc de treball o amb formació no oficial, amb la qual cosa tenen les competències, però no l'acreditació oficial. Per mitjà del programa Acredita’t aquestes persones ara poden obtenir la certificació oficial.

Des de l’Ajuntament de Sabadell us oferim un servei d’assessorament especialitzat i personalitzat a tothom que vulgui fer el procediment d’avaluació i acreditació de competències.

PROPERA CONVOCATÒRIA

La propera convocatòria de l’Acredita’t s'obrirà el primer trimestre de 2022. Serà oberta i permanent. Això vol dir que, quan s'obri la teva convocatòria (no s'obriran totes alhora, està previst que l'obertura sigui progressiva), tindràs 365 dies a l'any per fer la preinscripció.

QUÈ ÉS PROJECTE ACREDITA’T?

És un procediment que permet reconèixer les competències laborals adquirides per mitjà de l’experiència laboral o de vies no formals de formació. Una vegada reconegudes aquestes competències, es pot completar, si cal, amb altra formació necessària per habilitar-vos en l'àmbit professional.

PER A QUÈ SERVEIX?

Aquest procediment permet a les persones accedir a :

  • Un certificat de professionalitat (CP I, II, III).
  • Un títol de formació professional (CFG Mig –CFG Superior).
  • O totes dues coses.

BENEFICIS DE L'ACREDITA’T?

Podràs certificar oficialment les competències professionals adquirides en el treball mitjançant l’experiència laboral o altres processos no formals d’aprenentatge. Aquesta acreditació habilita a nivell professional per poder treballar i/o possibilita la continuació de la formació, amb la convalidació de la part acreditada.

PER QUÈ ÉS IMPORTANT?

Per aconseguir una habilitació que pot ser necessària per exercir determinades ocupacions i/o per continuar amb estudis de formació professional.

QUÈ S’HA DE FER?

S'hi pot presentar tothom qui vulgui obtenir una acreditació oficial, sempre que disposi dels requisits d'experiència professional o formació en algun dels sectors que es convoquen.

Cal que obrin la convocatòria per poder presentar-se en aquest procediment Pots mirar la informació aquí.

D'altra banda, en aquest enllaç podràs sol·licitar la informació perquè t'avisin quan obrin el procediment de l'àmbit que t'interessi acreditar. 

Per participar-hi cal emplenar telemàticament la sol·licitud de preinscripció i adjuntar a la mateixa sol·licitud un CV actualitzat (millor amb funcions). 

Quan iniciïs el procediment d'assessorament, ja se't demanaran la resta de documents necessaris i la documentació justificativa dels requisits de participació.

MÉS INFORMACIÓ

Pots resoldre dubtes sobre l’Acredita’t aquí.

Si voleu rebre més informació i tenir un acompanyament en la vostra preinscripció amb el "Dispositiu d'acompanyament a l'acreditació de competències", contacteu amb nosaltres a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

ImprimeixCorreu-e