Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

 

L’Espai de Recerca de Feina preveu atendre enguany 125 persones per ajudar-les a trobar feina

L’edifici del Vapor Llonch compta amb una sala habilitada com a Espai de Recerca de Feina per a persones en atur. En aquest espai les persones que hi accedeixen compten amb el suport tècnic de professionals que les assessoren i les acompanyen en tot el que necessiten respecte a la recerca de feina.

A les persones participants se les incentiva i es motiva per presentar les seves candidatures al màxim d’ofertes de feina atenent el seu objectiu professional i l'adequació del seu perfil a les demandes de les empreses. Entre altres coses, es treballa la identitat i marca personal o el currículum per adaptar-lo al perfil i a les característiques del lloc de treball al que es vol optar, incloent-hi aquells aspectes que donen un valor afegit a les candidatures. Les accions són sense cost per a les persones usuàries.

La durada del servei està entre un mínim de 8 sessions i un màxim de 12 de quatres hores cadascuna on es treballen continguts, eines, canals i recursos personals en la recerca de feina, que faciliten la reincorporació al mercat laboral.

En cas que la persona que s’hagi d’incorporar necessiti un reforç per assolir l’autonomia en informàtica i Internet que es requereix, se li oferirà el Servei d’Eines Informàtiques. L’objectiu de l’Espai de Recerca de Feina és la inserció laboral de les persones participants.

Per mantenir aquest 2022 l’espai en funcionament la Junta de Govern ha acceptat avui la subvenció atorgada pel Servei Públic d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya, per un import de 64.850 euros. Per accedir-hi les persones interessades s’han d’adreçar a l'Oficina de Treball corresponent on estiguin inscrites com a Demandants d'Ocupació i sol·licitar la derivació al Programa Espais de Recerca de Feina. Per a més informació: serveiocupacio.gentcat.cat

Altres serveis per a la recerca de feina

En paral·lel a aquest Espai, l'Ajuntament de Sabadell té a disposició de les persones usuàries altres serveis per a la recerca de feina. Es tracta de programes adreçats a persones que, principalment en atur i amb dificultats per trobar feina, puguin rebre orientació professional i acompanyament.

Al mateix temps es contacta amb empreses del territori amb necessitats de cobrir places vacants que puguin contractar les persones demandants d’ocupació. A banda d’aquestes actuacions, es posa a l’abast de qualsevol persona i empresa el portal sabadelltreball.cat. Des d’aquest web les empreses poden penjar una oferta de feina i rebre, en poc temps, els currículums de les persones que s'hi inscriguin.

ImprimeixCorreu-e