Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

L’Ajuntament organitza una jornada d’entrevistes ràpides amb empreses del sector del comerç que busca personal

L’Ajuntament de Sabadell organitza una jornada d’entrevistes ràpides amb empreses del sector del comerç en amb necessitat de cobrir llocs de treball vacants.

En concret, sis empreses amb necessitat de cobrir llocs de treball participen en aquesta activitat. Com indica la tinenta d’alcaldessa de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu, Montse González, “es tracta  novament de facilitar la recerca de feina a les persones que ho necessiten i, alhora, ajudar a les empreses, en aquest cas, del sector comercial. Des de l’Ajuntament donem suport per posar en contacte persones que busquen feina amb empreses que necessiten incrementar i millorar els seus equips”. 

La jornada  tindrà lloc el proper dimecres 28 de setembre a l’auditori del Centre de Formació Cal Molins (c. dels Calders, 32) i comptarà amb la participació de Forns i pastisseries Mateu, Forn Centenari, Grupo Morro Alto, Estació Servei Restaurant 4 carreteras, Carburantes Gran Vía I La Xarcuteria. Aquestes empreses precisen incorporar personal amb perfil de dependents/es de comerç

Les persones interessades en aquests llocs han de presentar la seva candidatura inscribint-se a la sessió “VULL TREBALLAR AL SECTOR COMERÇ I VENDES” inclosa a l’apartat “Destacats” del web  sabadelltreball.cat de l’Ajuntament de Sabadell, o per mitjà de l’APP Vapor Llonch. Les persones que encaixin amb el perfil sol·licitat seran convocades a la sessió informativa prevista. Per a més informació també es pot enviar un missatge de WhatsApp al telèfon del Vapor Llonch: 696363850.

Serveis per a les empreses

Les empreses amb necessitat de cobrir llocs vacants tenen de forma permanent un ventall de serveis gratuïts al seu abast per part de l’Ajuntament, com ara l’acompanyament en la planificació de la gestió de persones, anàlisi i descripció del lloc de treball a cobrir, assessorament en matèria de contractació, subvencions i bonificacions, servei de selecció per competències o disseny de formació a mida de les necessitats de les empreses, entre altres. Per a més informació es pot adreçar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. . L’any 2021 un total de 569 van confiar en els serveis de l’Ajuntament de Sabadell arribant a gestionar 1.000 ofertes de treball amb un grau de cobertura de les ofertes superior al 60%.

Fira Ocupació Sabadell

D’altra banda, per a les empreses  en recerca de personal també s’ofereix la possibilitat de participar  en la propera edició de Fira Ocupació Sabadell.  Aquest esdeveniment,  organitzat també per l’Ajuntament de Sabadell, es celebrarà durant el primer trimestre de 2023. La segona edició,  celebrada el passat novembre, va registrar 1.345 inscripcions en activitats i ofertes de treball. Durant dos dies, 26 empreses van realitzar 300 entrevistes laborals i es van cobrir  69 ofertes de treball.

 

Imprimeix Correu electrònic