Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

L’Ajuntament de Sabadell col·labora amb la cadena Makro per cobrir 23 places vacants a les seves botigues

L’Ajuntament de Sabadell i Makro, la cadena de botigues d’autoservei de vendes a l’engròs col·laboren en el procés de selecció per cobrir 23 places per treballar en diferents botigues de la companyia a Catalunya. Makro vol incorporar professionals amb un perfil de magatzem, caixa, reposició peixateria, carnisseria, xarcuteria i fruiteria sense necessitat d’experiència prèvia en el sector.

Per seleccionar aquestes persones l’auditori del Vapor Llonch de l’Ajuntament de Sabadell ha acollit recentment una sessió informativa on s’han donat cita més de 90 persones interessades en presentar la seva candidatura. En concret, s’havien interessat 364 persones de les quals 172  encaixaven millor amb el perfil sol·licitat per l’empresa. Per tant, les persones que han participat s’havien registrat prèviament al web municipal sabadelltreball.cat o per mitjà de l’app Vapor Llonch i aquelles que han superat el primer filtre han estat convocades a la sessió informativa presencial.

Serveis per a les empreses

Les empreses amb necessitat de cobrir llocs vacants tenen de forma permanent un ventall de serveis gratuïts al seu abast per part de l’Ajuntament, com ara l’acompanyament en la planificació de la gestió de persones, anàlisi i descripció del lloc de treball a cobrir, assessorament en matèria de contractació, subvencions i bonificacions, servei de selecció per competències o disseny de formació a mida de les necessitats de les empreses, entre altres. Per a més informació es pot adreçar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. L’any 2021  un total de 569 empreses van confiar en els  serveis de l’Ajuntament de Sabadell arribant a gestionar 1.000 ofertes de treball amb un grau de cobertura de les ofertes superior al 60%.

Borsa de treball sabadelltreball.cat

Per a les persones en recerca de feina està actiu el web sabadelltreball.cat i des d’aquest 2022 també està a disposició l’aplicació per mòbil Vapor Llonch.  Aquelles persones interessades es poden registrar en qualsevol dels dos mitjans i a partir d’aquí donar-se d’alta en les ofertes de treball publicades que siguin d’interès o bé assistir a sessions informatives d’orientació laboral entre d’altres coses.

 

Imprimeix Correu electrònic