Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

 

OFERTA DE FEINA: personal administratiu de gestió d'impagats per a VIMUSA

Habitatges Municipals de Sabadell SA (VIMUSA) precisa incorporar personal administratiu de gestió d'impagats.

La persona seleccionada s'encarregarà de les següents funcions i tasques:

  • Gestió d'impagats de lloguer, realitzant el control, reclamació i seguiment d'impagats de lloguer de la societat. La plataforma de gestió és PRINEX.
  • Visats contractes d'habitatge HPO, realitzant la gestió administrativa de control de la Generalitat de Catalunya sobre els requisits que han de reunir els arrendataris dels habitatges d'HPO. Tramitació telemàtica intranet administracions públiques (EACAT).
  • Dipòsit de fiances de lloguer, verificant la liquidació trimestral de fiances de lloguer. Totes les fiances de lloguer cal dipositar-les en el Registre de Fiances gestionat per l'INCASOL. Tramitació telemàtica via web.

El contracte que s'ofereix és indefinit i la jornada laboral, completa (39 hores setmanals), de dilluns a divendres de 8 a 15 h i dimarts i dijous de 16 a 18 h. La incorporació està prevista per al febrer de 2023.

 

ImprimeixCorreu-e