Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Policia Municipal de Sabadell i Bombers presents a la SBD Fira PRO: Fira Formació i Treball els dies 2, 3 i 4 de març

Disposaran d’un estand conjunt a Fira Sabadell  en el marc de SBD Fira PRO des del qual atendran les demandes de visitants i donaran informació sobre com accedir als diferents cossos d’emergències.

Dijous 2 de març i divendres 3 de març al matí el públic assistent a la Fira podrà veure en directe tres mostres d’actuacions dels cossos d’emergències. La Policia Municipal farà una exhibició de la Unitat Canina i la detecció de drogues i de la Unitat de Drons en tasques d’emergències. Per altra banda, Bombers simularan una excarcel·lació de persones atrapades a l'interior de vehicles en accidents de trànsit. Aquestes exhibicions tindran lloc a l’exterior del recinte firal.

A més, el dissabte 4 de març a les 11:30 tindrà lloc una xerrada a l’auditori de Fira Sabadell en la què es donaran a conèixer els requisits i proves d’accés per entrar a formar part dels cossos d’emergències i es donarà informació concreta de les oposicions, les proves selectives que inclouen i les possibles especialitzacions dins de cada cos. Les persones interessades poden inscriure’s aquí

La presència d'ambdós cossos a la SBD Fira PRO pretén ser també una clara crida al foment de les vocacions de dones perquè accedeixin als cossos operatius.

 

 

INSCRIPCIÓ

 

 

Imprimeix Correu electrònic