Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Fira Silver Vallès s’estrena a Fira Sabadell els dies 30, 31 de març i 1 d’abril adreçada a la generació sènior i professionals de la Silver Economy

La zona d’expositors comptarà amb empreses i entitats dedicades a oferir productes i serveis per a persones majors de 55 anys.

Fira Silver Vallès s’estrena a Fira Sabadell els dies 30, 31 de març i 1 d’abril adreçada a la generació sènior i professionals de la Silver Economy que inclou totes aquelles activitats econòmiques, productes i serveis destinats a satisfer les necessitats de les persones més grans de 55 anys i inclou sectors com la salut, l'habitatge, el lleure i el turisme, entre d'altres.

Fira Silver Vallès s'emmarca en el projecte Activa Vallés +60 finançat per la Diputació de Barcelona per desenvolupar l'economia Silver del Vallès. Aquest és un projecte liderat per l'Ajuntament de Sabadell, en col·laboració amb els Ajuntaments de Badia del Vallès, Castellar del Vallès i Cerdanyola del Vallès. D’acord amb l’anàlisi desenvolupat en el marc d’aquest projecte s’han identificat 152 empreses i entitats d’aquest sector en el conjunt dels quatre municipis que sumen 2.471 professionals. Com indica la tinenta d’alcaldessa de Desenvolupament econòmic i Impuls administratiu, Montse González: “gràcies a aquest projecte, en el que portem treballant dos anys, hem detectat una important concentració d’actius en el nostre territori entorn a la cadena de valor de la Silver Economy i amb aquesta fira volem donar rellevància a aquest potencial”.

La Fira Silver Vallès comptarà amb una zona d’expositors en el que es reuniran més de 15 empreses i entitats representatives del sector. En paral·lel, s’ha previst més de 60 activitats. En primer lloc, el Fòrum Silver Economy Vallès agruparà un conjunt de propostes entorn l’àmbit empresarial i laboral. Entre aquestes activitats, destaca la celebració d’un “Speed Job Dating” o trobada entre empreses en recerca de personal amb persones sèniors que busquen feina i també es desenvoluparan activitats organitzades des del Campus de ciències de la vida i de la salut, entre altres.

En el segon bloc, s’agrupen les activitats adreçades a les persones majors de 55 anys com ara fisioteràpia, ball, taixí, taller de maquillatges, menjar saludable, caminades pel riu Ripoll, el disseny del mural “Junts pintem molt” per part de l’artista sabadellenc Werens o diferents xerrades i taules rodones sobre salut, moda, cohabitatge, organitzades en col·laboració amb cicles de vida de l’Ajuntament de Sabadell.

Alhora aquesta fira compta com a patrocinadors oficials Club Natació Sabadell i Mémora que també organitzaran activitats i tindran presència en la zona d’expositors. Alhora es compta amb la col·laboració de Xaloc. Prèviament a la Fira també s’ha previst un concurs de fotografia a Instagram. Les imatges han de tenir com a argument temàtic la gent gran que transmetin valors relacionats amb la vellesa com a etapa vital activa i de nous aprenentatges. Les fotografies s'han de penjar a Instagram utilitzant el hashtag #FiraSilverVallès i mencionar @firasabadell

Entrada gratuïta

L’entrada a Fira Silver Vallès és gratuïta, però cal inscripció prèvia per algunes de les activitats previstes. L’horari de la Fira serà el dijous 30 de març d’11h a 20:30 h, divendres 31 de març de 10 a 20 h i dissabte 1 abril de 10 a 15:30 h. Per a més informació i inscripció està disponible el web firasilvervalles.sabadell.cat.

Imprimeix Correu electrònic