Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Sabadell rep més de 70.000 € per al servei d’integració laboral de persones en tractament de salut mental

L’Ajuntament presta serveis a les empreses per a la incorporació d’aquestes persones en les seves plantilles.

La Junta de Govern Local ha acceptat avui la subvenció de 73.871,96 € de la Diputació de Barcelona per al finançament de les accions previstes per a la integració laboral de persones en tractament de salut mental.  Des de l’Oficina Tècnica Laboral de l’Ajuntament de Sabadell, ubicada al Vapor Llonch, s’atén a persones que són derivades del Centre de Salut Mental de la Corporació Sanitària Parc Taulí. Per participar s’ha de complir com a requisit tenir edat laboral i mostrar motivació suficient per accedir al mercat de treball.

A partir de l’anàlisi de les competències assolides per la persona al llarg de la seva vida i dels seus interessos, es marca un objectiu i un itinerari a seguir per tal d’aconseguir la inserció laboral. Ajudant les persones a sentir-se integrades es promou alhora la recuperació de l’autoestima i percepció sobre la vàlua personal.

L’altre vessant del servei és  el treball amb les empreses amb compromís social, que volen apostar per una diversitat en les seves plantilles. Quan l’empresa manifesta  interès en contractar alguna persona  d’aquest col·lectiu s’analitza en detall el lloc de treball a cobrir  per buscar aquella que millor es pugui adaptar a la feina. Un cop comença a treballar, es fa un acompanyament a l’empresa i la persona durant tot el procés d’adaptació.

“Tens la paraula”

En paral·lel a aquests serveis l’Ajuntament manté una acció de sensibilització amb el lema “Tens la paraula”, adreçada a les empreses,  sobre els beneficis de contractar persones en tractament de salut mental. Tota la informació es recull al web sabadelltreball.cat/tens-la-paraula, així com els serveis de suport tècnic, assessorament i acompanyament que es presten des de l’Ajuntament.

Les empreses interessades poden adreçar-se al Vapor Llonch (ctra. de Barcelona, 208 bis, Sabadell); trucar al telèfon 93 745 31 61; enviar un missatge escrit o de veu per WhatsApp al 696 36 38 50; o enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Imprimeix Correu electrònic