Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Inscripcions obertes per als cursos de formació de MetallVallès

La segona edició del projecte MetallVallès, de promoció de l’ocupació i la competitivitat de la indústria metal·lúrgica, incorpora propostes de formació gratuïtes per tal que les persones participants adquireixin coneixements bàsics i generals en el sector del metall.

Una de les formacions ofertes és el curs de prevenció de riscos laborals del metall. Aquest curs de 28 hores de durada es centra en les especialitats d’instal·lació, reparacions, muntatges, estructures metàl·liques, serralleria i fusteria metàl·lica. La data límit d’inscripció per aquest curs és el 8 d’abril, i la data d’inici del mateix és el 18 d’abril. Consulta el programa i/o realitza la inscripció.

La segona proposta formativa disponible es tracta d’un curs de soldadura. És una formació de 60 hores de durada centrada en la pràctica, però personalitzada i individualitzada per a cada assistent: cada persona disposarà d’una cabina i d’una màquina de soldadura i cada alumne/a seguirà el seu propi itinerari formatiu segons el seu nivell i els seus propis objectius. La data límit d’inscripció per aquest curs és el 2 de maig, i la data d’inici és el 23 de maig. Consulta el programa i/o realitza la inscripció.

Les persones destinatàries d’aquests cursos són persones a l’atur inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya com a demandants d’ocupació que estiguin interessades a adquirir els coneixements necessaris per treballar en el sector del metall. Totes dues formacions tindran lloc al Centre de Formació Cal Molins de Sabadell.

Imprimeix Correu electrònic