Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

16 persones desocupades duen a terme un curs de soldadura a l'empresa DigiProces

visita digiproces

16 persones desocupades han començat aquesta setmana un curs de soldadura per a components electrònics a DigiProces, una empresa castellarenca dedicada als serveis de producció electrònica i localitzada al polígon industrial del Pla de la Bruguera.

La formació s’inclou dins el projecte MetallVallès 2, una iniciativa que té per objectiu fomentar l’ocupació i la competitivitat en el sector del metall i que està cofinançada per la Diputació de Barcelona i els ajuntaments de Sabadell, Sant Quirze del Vallès, Barberà del Vallès i Castellar del Vallès.

Durant el curs, que s’allargarà fins a finals de juny, els alumnes rebran 20 hores de sessions teòriques i realitzaran un total de 80 hores de pràctiques a la mateixa empresa. Aquesta formació està molt adaptada a les necessitats de l’empresa i compta amb un seguiment individualitzat durant les pràctiques amb un tutor per a cadascun dels alumnes.

Del total de participants al curs, 6 són de Sabadell, 5 de Castellar del Vallès, 4 de Barberà del Vallès i 1 de Sant Quirze del Vallès, i tots són participants al projecte MetallVallès i han estat seleccionats a través dels serveis locals d’ocupació dels respectius del municipis. En cas que els alumnes finalitzin satisfactòriament el curs obtindran la certificació de soldadura de components THR.

Imprimeix Correu electrònic