16 persones desocupades duen a terme un curs de soldadura a l'empresa DigiProces

visita digiproces

16 persones desocupades han començat aquesta setmana un curs de soldadura per a components electrònics a DigiProces, una empresa castellarenca dedicada als serveis de producció electrònica i localitzada al polígon industrial del Pla de la Bruguera.

La formació s’inclou dins el projecte MetallVallès 2, una iniciativa que té per objectiu fomentar l’ocupació i la competitivitat en el sector del metall i que està cofinançada per la Diputació de Barcelona i els ajuntaments de Sabadell, Sant Quirze del Vallès, Barberà del Vallès i Castellar del Vallès.

Durant el curs, que s’allargarà fins a finals de juny, els alumnes rebran 20 hores de sessions teòriques i realitzaran un total de 80 hores de pràctiques a la mateixa empresa. Aquesta formació està molt adaptada a les necessitats de l’empresa i compta amb un seguiment individualitzat durant les pràctiques amb un tutor per a cadascun dels alumnes.

Del total de participants al curs, 6 són de Sabadell, 5 de Castellar del Vallès, 4 de Barberà del Vallès i 1 de Sant Quirze del Vallès, i tots són participants al projecte MetallVallès i han estat seleccionats a través dels serveis locals d’ocupació dels respectius del municipis. En cas que els alumnes finalitzin satisfactòriament el curs obtindran la certificació de soldadura de components THR.

Imprimeix