Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Fem Ocupació per a Joves busca millorar l’ocupabilitat juvenil a Sabadell

Programa d'experiència professional per a l'ocupació juvenil a Catalunya

Fem Ocupació per a Joves busca millorar l’ocupabilitat juvenil a Sabadell

Aquest projecte de formació i treball, finançat pel SOC, està dirigit a joves entre 18 i 29 anys

El FOJ s'adreça al col·lectiu jove d'aquesta franja d'edat (18-29) que estiguin inscrits/es al Servei d'Ocupació de Catalunya com a demandants d’ocupació i que comptin amb el graduat en ESO, Batxillerat o Cicles Formatius de Grau Mitjà.

El proper 7 de febrer a les 10:30 del matí farem una sessió informativa a l'Auditori del Vapor Llonch per explicar aquest programa. Si voleu assistir-hi cal que empleneu el següent formulari.

Els joves participants, prioritàriament amb experiència, a més d'obtenir un lloc de feina, gaudiran d’una formació subvencionada d'entre 90 i 150 hores. Aquesta podrà ser semipresencial o presencial a les instal·lacions del Vapor Llonch i es podrà fer abans o simultàniament al contracte de treball. 

PROGRAMA ADREÇAT TAMBÉ A EMPRESES

Les empreses que hi col·laborin contractant participants del programa podran beneficiar-se d’una subvenció econòmica de 3.891,60€ durant un màxim de 6 mesos. A més, rebran assistència tècnica i assessorament durant tot el procés, comptant amb el Servei de Promoció Econòmica per realitzar el reclutament i la preselecció de candidatures i la formació adaptada a les necessitats del lloc de treball

Si ets empresa i t'interessa participar en aquest programa, contacta amb nosaltres

També ens pots trucar al 93 745 31 61 (demana pel personal tècnic d'Intermediació Laboral)

Imprimeix Correu electrònic