Fem Ocupació per a Joves busca millorar l’ocupabilitat juvenil a Sabadell

Fem Ocupació per a Joves busca millorar l’ocupabilitat juvenil a Sabadell

Aquest projecte de formació i treball, finançat pel SOC, està dirigit a joves entre 18 i 29 anys

El FOJ s'adreça al col·lectiu jove d'aquesta franja d'edat (18-29) que estiguin inscrits/es al Servei d'Ocupació de Catalunya com a demandants d’ocupació i que comptin amb el graduat en ESO, Batxillerat o Cicles Formatius de Grau Mitjà.

El proper 7 de febrer a les 10:30 del matí farem una sessió informativa a l'Auditori del Vapor Llonch per explicar aquest programa. Si voleu assistir-hi cal que empleneu el següent formulari.

Els joves participants, prioritàriament amb experiència, a més d'obtenir un lloc de feina, gaudiran d’una formació subvencionada d'entre 90 i 150 hores. Aquesta podrà ser semipresencial o presencial a les instal·lacions del Vapor Llonch i es podrà fer abans o simultàniament al contracte de treball. 
 
 
PROGRAMA ADREÇAT TAMBÉ A EMPRESES
 
Les empreses que hi col·laborin contractant participants del programa podran beneficiar-se d’una subvenció econòmica de 3.891,60€ durant un màxim de 6 mesos. A més, rebran assistència tècnica i assessorament durant tot el procés, comptant amb el Servei de Promoció Econòmica per realitzar el reclutament i la preselecció de candidatures i la formació adaptada a les necessitats del lloc de treball
 
Si ets empresa i t'interessa participar en aquest programa, contacta amb nosaltres
 
També ens pots trucar al 93 745 31 61 (demana pel personal tècnic d'Intermediació Laboral)

ImprimeixCorreu-e