Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

2 maig, monogràfic d'Accent Social

L’empresa ACCENT SOCIAL SL busca 30 treballadors/es familiars per a la zona del Vallès Occidental i Oriental.

ACCENT SOCIAL es dedica a la gestió de residències per a la gent gran, centres de dia, centres cívics i per a persones amb necessitats especials d'assistència domiciliària i serveis socials.  

Les persones seleccionades realitzaran tasques assistencials i de suport bàsic al domicili, higiene de l'usuari/ària, control de medicació, manipulació ajudes tècniques i mobilitzacions de persones usuàries i acompanyament fora de la llar.

monogràfic d'Accent Social

A QUI S’ADREÇA

A persones que tinguin finalitzat el CP d’ Atenció Sociosanitària a persones a domicili / CP d’ Atenció Sociosanitària en institucions socials i/o similar.

QUAN

Dijous 2 de Maig 2019. Sessió de 10 a 12 h (2 hores). Porta el teu currículum actualitzat.

LLOC

Auditori del Vapor Llonch (Ctra. de Barcelona, 208, bis, Sabadell)

INSCRIPCIÓ

Activitat gratuïta. PLACES LIMITADES.  Si vols assistir-hi, has d’enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb l’assumpte “MONOGRÀFIC ACCENT SOCIAL” o truca al 937453161 i demana per Raquel Casado. Al mail indica el teu nom complet, el teu DNI i el teu número de telèfon.

Imprimeix Correu electrònic