Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

29 de maig, monogràfic de Residències Avis

L’empresa RESIDÈNCIES AVIS busca 20 persones per formar part del seu nou servei 'Avis a Casa' en l’àmbit de l’atenció sociosanitària de persones dependents i auxiliars de la llar, entre d'altres, a Sabadell. Cal inscripció prèvia i portar el currículum actualitzat. 

L'empresa es dedica a l’atenció i cura de la gent gran i ara busca 20 persones per donar el servei en l'entorn habitual dels usuaris. 

A QUI S’ADREÇA

A professionals de l’àmbit de l’atenció sociosanitària de persones dependents i d'auxiliars de la llar, entre d'altres.

REQUISITS
  • Auxiliar de la Llar: sense formació especifica; sí que cal experiència com a auxiliar de la llar.
  • Treballador/a Familiar: Certificat de Professionalitat d’Atenció sociosanitària a domicili o d’Atenció sociosanitària en institucions socials; Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Auxiliar de geriatria o similar.

Les funcions aniran dirigides a donar suport en les activitats de la vida diària de les persones i contribuir a millorar el seu estat de salut.

QUAN
  • Dimecres 29 de maig 2019
  • Horari: de 10 a 12:30 h (2 hores i mitja). Cal portar el currículum actualitzat
ON
  • Auditori del Vapor Llonch (Crta. de Barcelona, 208, bis, Sabadell)
INSCRIPCIÓ

L'activitat és gratuïta. Les PLACES són LIMITADES. Per assistir-hi, s'ha d'enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb l’assumpte “MONOGRÀFIC RESIDÈNCIES AVIS” o trucar al 93 745 31 61 i demanar per Raquel Casado. Al correu cal indicar el nom complet, el DNI i el número de telèfon.

Imprimeix Correu electrònic