Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Ofertes de feina a Mercadona

L’auditori de Vapor Llonch acull el dia 14 d’octubre una sessió informativa oberta a persones interessades a presentar el seu currículum a l’oferta de feina. L’Ajuntament de Sabadell col·labora amb Mercadona en el seu procés de recerca de professionals per cobrir ofertes de feina d’operaris/àries de magatzem logístic.

Mercadona

QUÈ S’OFEREIX

S’ofereix un contracte indefinit per treballar en els blocs logístics de Mercadona a Sant Sadurní d’Anoia i a Abrera. La jornada laboral és de 40 h/setmana repartides de dilluns a dissabte (setmanes de 5 dies). Formació va a càrrec de l’empresa.

REQUISITS

Els requisits mínims per poder optar a aquesta oferta de feina és tenir el graduat en Educació Secundària Obligatòria i haver complert els 18 anys.

OFERTA DE FEINA

Qualsevol persona interessada en aquestes places vacants i que vulguin presentar la seva candidatura poden inscriure-s'hi directament a través del web de l’empresa. 

SESSIÓ INFORMATIVA

Vapor Llonch (ctra. de Barcelona, 208 bis) acollirà una sessió informativa el 14 d’octubre de 10 h a 12 h. Les persones inscrites que compleixin els requisits mínims del perfil sol·licitat seran convocades a la sessió informativa. L’aforament és limitat, així que també es tindrà en compte l’ordre d’inscripció. Durant aquesta sessió Mercadona informarà a totes les persones presents a l’auditori de les condicions de les places i les característiques del procés de selecció.


INSCRIPCIÓ SESSIÓ INFORMATIVA*

*Es recomana no utilitzar Google Chrome per emplenar aquest formulari. Pots copiar i obrir aquesta pàgina en un altre navegador









ytvjtzyk

Imprimeix Correu electrònic