Ofertes de feina a Mercadona

L’auditori de Vapor Llonch acull el dia 14 d’octubre una sessió informativa oberta a persones interessades a presentar el seu currículum a l’oferta de feina. L’Ajuntament de Sabadell col·labora amb Mercadona en el seu procés de recerca de professionals per cobrir ofertes de feina d’operaris/àries de magatzem logístic.

QUÈ S’OFEREIX

S’ofereix un contracte indefinit per treballar en els blocs logístics de Mercadona a Sant Sadurní d’Anoia i a Abrera. La jornada laboral és de 40 h/setmana repartides de dilluns a dissabte (setmanes de 5 dies). Formació va a càrrec de l’empresa.

REQUISITS

Els requisits mínims per poder optar a aquesta oferta de feina és tenir el graduat en Educació Secundària Obligatòria i haver complert els 18 anys.

OFERTA DE FEINA

Qualsevol persona interessada en aquestes places vacants i que vulguin presentar la seva candidatura poden inscriure-s'hi directament a través del web de l’empresa. 

SESSIÓ INFORMATIVA

Vapor Llonch (ctra. de Barcelona, 208 bis) acollirà una sessió informativa el 14 d’octubre de 10 h a 12 h. Les persones inscrites que compleixin els requisits mínims del perfil sol·licitat seran convocades a la sessió informativa. L’aforament és limitat, així que també es tindrà en compte l’ordre d’inscripció. Durant aquesta sessió Mercadona informarà a totes les persones presents a l’auditori de les condicions de les places i les característiques del procés de selecció.


INSCRIPCIÓ SESSIÓ INFORMATIVA*

*Es recomana no utilitzar Google Chrome per emplenar aquest formulari. Pots copiar i obrir aquesta pàgina en un altre navegador

 









qjvrbpkg

 

 

ImprimeixCorreu-e