Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Jornada "Converses del mercat de treball". Reserva la teva agenda!

Sabadell acollirà la jornada "Converses del mercat de treball" organitzada pel Consell Comarcal per posar en contacte empreses i persones en recerca de feina

El proper 28 de novembre es celebrarà la setena edició del cicle "Converses del mercat de treball". La cita tindrà lloc a la Fira Sabadell i permetrà posar en contacte a persones en recerca de feina i empreses. El certamen s’organitza des del Consell Comarcal del Vallès Occidental en col·laboració amb els Serveis d’Ocupació dels ajuntaments de la comarca en el marc d’un projecte cofinançat per la Diputació de Barcelona i el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). En aquesta ocasió es compta amb el suport de l’Ajuntament de Sabadell i de la Fira Sabadell. La jornada és un gran punt de trobada per a persones en procés de recerca de feina, especialment a l’atur o subocupades, de la comarca del Vallès Occidental, amb empreses de tot tipus. També està dirigida a professionals de l’orientació i la inserció laboral i a empreses. 

Durant tot el dia es facilita la relació entre les persones en procés de recerca de feina i les empreses i es genera un entorn de coneixement i debat al voltant de diferents sectors/àmbits professionals. La jornada també és un bon moment per treballar i orientar competències davant característiques personals específiques que socialment es construeixen com a dificultats d’accés al mercat de treball.

Treball de competències i contacte directe amb empreses

Una de les novetats de la jornada és que durant tot el dia, les persones assistents podran participar a un Scape room situat a l’interior d’una caravana, l’Escape Truck Vallès Occidental “Wanted”. Aquesta activitat –ideada per un grup de treballadores del Consell Comarcal en el marc dels pressupostos participatius- permet a les persones participants treballar les seves competències i habilitats personals i socials. Es treballen qüestions com la presa de consciència, la cohesió grupal, el treball en equip, la comunicació interpersonal, la perseverança, la curiositat, la motivació per resoldre, la millora de relacions familiars o l’apoderament social.

En aquesta edició, les empreses podran participar, així mateix, en un taller de “Lideratge conscient” impartit per Ana Benedito Pons, coach professional i fundadora de B&L Training people i Sandra Lafarga Lebey, psicòloga, coach organitzacional i fundadora de B&L Training people. La conferència inaugural “El mètode camaleó”, anirà a càrrec de Naiara Pereira, coach empresarial. Des de les 11:30 fins les 14:00 hores, es realitzarà el Networking relacional. És en aquest moment quan persones en recerca de feina i empreses poden establir contacte i trobar-se en l’espai de carpes que s’habilitarà a la nau central de la Fira. Aquest moment és clau per tal que les persones puguin conèixer les demandes de les empreses i puguin detectar aquells llocs de treball amb possible projecció. Enguany, en el marc del “Converses del mercat de treball” es farà la primera Trobada d’empreses del Vallès Occidental implicades en programes i accions d’ocupació. Es tracta d’una seixantena d’empreses que habitualment treballen de la mà del Consell Comarcal oferint suport en formació, programes d’ocupació, inserció laboral i d’altres.

El Cicle “Converses del mercat de treball” es va iniciar l’any 2013 amb una jornada a Badia del Vallès i va continuar en els municipis de Sant Cugat del Vallès (2014), Rubí (2015), Barberà del Vallès (2016), Terrassa (2017) i Viladecavalls (2018). Les persones i empreses que es vulguin inscriure ho poden fer a través de la web corporativa del Consell Comarcal www.ccvoc.cat, omplint els formularis oportuns. En la darrera edició es va comptar amb la participació de 32 empreses i 115 persones.

Imprimeix Correu electrònic