Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Entrevista't amb empreses del metall l'11 de març a Can Roqueta

Tens una empresa del metall i vols incorporar-hi personal? Ets professional del sector i busques feina? Participa al Network Talent del projecte MetallVallès el proper dia 11 de març de 2020 a Can Roqueta. 

El projecte MetallVallès organitza un espai de trobada entre empreses que volen incorporar treballadors/res i persones que cerquen un lloc de treball al sector.

Metall Vallès: Network Talent

QUAN I ON?
A QUI S'ADREÇA?
  • A empreses del sector metall que han de cobrir alguna vacant. Nombre màxim d’empreses: 20
  • A persones que cerquen feina al sector o bé treballen però volen una millora laboral. Nombre màxim de persones: 100
COM S'ORGANITZA?
  • Les persones candidates hauran d'assistir el 4 de març a les 10 h a una sessió grupal prèvia al Vapor Llonch (ctra. de Barcelona, 208 bis).
  • La sessió de l'11 consistirà en una dinàmica de grup i un espai on realitzar entrevistes personals, organitzades en funció dels perfils professionals de les persones candidates i de les necessitats de les empreses.
INSCRIPCIONS

Per assistir al Network Talent MetallVallès cal omplir el formulari d'inscripció abans del dia 27 de febrer en aquest ENLLAÇ.

ImprimeixCorreu-e