Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

MARKET EMPRESARIAL COVID-19 SABADELL: espai virtual d'intercanvi

Es posa en marxa un espai virtual d’intercanvi empresarial de suport a la ciutadania i al teixit empresarial i comercial. Amb el nom MARKET EMPRESARIAL COVID-19 SABADELL, s’ha habilitat un apartat a sabadellempresa.cat

Atesa la situació d'excepcionalitat i d'estat d'alarma, des de l’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom/a de l’Ajuntament de Sabadell es reforcen els canals telemàtics per donar suport als projectes emprenedors i a les empreses. Dins el web sabadellempresa.cat s’ha creat un espai d’oferta empresarial amb el nom MARKET EMPRESARIAL COVID-19 SABADELLEMPRESARIAL COVID-19 SABADELL, des d’on es convida persones emprenedores i empresàries a oferir els seus serveis, productes i contactes de forma totalment gratuïta a d'altres projectes emprenedors, empreses o tercers. L’objectiu final és donar suport a la ciutadania i al teixit empresarial i comercial.

Les empreses que vulguin adreçar les seves propostes ho poden fer per mitjà de l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. especificant el nom de l’empresa, així com les característiques del producte o servei que s’està oferint. Les propostes seran registrades, valorades i publicades a sabadellempresa.cat. Aquest servei previsiblement romandrà actiu fins el moment que acabi l’estat d’alarma.

Atenció 

L’Ajuntament de Sabadell està impulsant diferents mesures amb l’objectiu de mitigar l’impacte econòmic derivat per la crisis de la Covid-19 i donar suport a la ciutadania, teixit empresarial i comercial de la ciutat. Per resoldre dubtes en l’àmbit laboral, empresarial i econòmic s’ha organitzat un servei d’atenció municipal integrat per personal de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Sabadell pertanyent principalment a l’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom/a i al Servei d’Orientació i Intermediació laboral. Les persones que vulguin adreçar les seves consultes tenen a la seva disposició el correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. En un termini inferior a 24 h (dies hàbils) seran atesos tots els correus que s’adrecin a aquesta bústia. D’altra banda, també s’ha habilitat el telèfon 618 31 66 16. L’horari d’atenció telefònica serà de dilluns a divendres de 9 a 14 h. En paral·lel està a disposició de tothom un web actualitzat permanentment.

D’altra banda, per facilitar l’accés a la informació de totes les persones que es veuen afectades en l’àmbit laboral o empresarial per la situació actual des de l’Ajuntament de Sabadell s’ha editat una guia resum de mesures econòmiques per a persones amb contracte laboral i per a empreses i persones autònomes que s’actualitza de forma permanent.

Imprimeix Correu electrònic