Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

BUSQUES FEINA? Apunta't a una de les nostres sessions informatives

Davant la situació de la Covid-19 les sessions informatives seran principalment telemàtiques. Només en els casos que sigui impossible seguir una sessió de forma telemàtica es plantejarà a la persona sol·licitant l’opció d’assistir-hi a una sessió presencial dins les instal·lacions del Vapor Llonch (Ctra. de Barcelona, 208 bis, Sabadell).

Des de Promoció Econòmica de Sabadell S.L t'oferim serveis d'orientació i suport a la teva recerca de feina. Si vols conèixer els serveis que tens a la teva disposició per millorar el teu procés de recerca de feina, apunta't a aquestes sessions informatives.

CONTINGUT

Les sessions tenen 1h hores de durada. Les persones assistents podran conèixer

  • Eines de recerca de feina
  • Com inscriure’s a les ofertes de feina publicades a sabadelltreball.cat
  • Serveis d'orientació en la recerca de feina de Promoció Econòmica de Sabadell
FORMAT

SESSIONS TELEMÀTIQUES: sessions grupals ofertes per mitjà de la plataforma ZOOM. Per assistir-hi a aquest tipus de sessió cal disposar d’ordinador, tablet o mòbil amb connexió a Internet. Per participar-hi es requereix inscripció prèvia.

QUAN

SESSIONS TELEMÀTIQUES: Divendres de 10h a 11h 

INSCRIPCIÓ

SOL·LICITUD ON LINE:

  1. Omplir formulari on line CITA PREVIA que trobaràs AQUÍ
  2. Marcar la casella “Busco Feina/Orientació laboral”del formulari
  3. Una cop omplert i enviat aquest formulari online contactarem amb la persona sol·licitant per continuar amb el procés d’inscripció

En cas de no disposar de mitjans per omplir el formulari on line pots trucar al 93 745 31 61 (de dilluns a divendres de 9 a 14h).

Imprimeix Correu electrònic